logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Seat Cordoba - Jak zidentyfikować sterownik centralnego zamka i dokupić pilota?

zmp3 23 Kwi 2007 00:23 1547 1
REKLAMA
  • #1 3812526
    zmp3
    Poziom 15  
    Ocena: 17
    Witam

Zakupiłem niedawno samochód seata cordobe w bagażniku znalazłem reklamówkę z kablami większość z nich była do niczego nie podłączona ale wszystkie wychodziły od tego urządzenia którego niżej zamieszczam zdjęcie. Według mnie jest to sterownik centralnym zamkiem na pilota ponieważ 2 kable były podpięte pod kierunki lewy i prawy oraz były podpięte kable do centralnego zamka w wszystkich drzwiach.

Seat Cordoba - Jak zidentyfikować sterownik centralnego zamka i dokupić pilota?

Mam pytanie teraz czy ktoś może wie jaki jest to typ sterownika i skąd wziąć do niego instrukcje podłączenia oraz czy jest możliwość dokupienia do niego pilota ??

pozdrawiam i czekam na odpowiedzi
    Załączniki:
    • Seat Cordoba - Jak zidentyfikować sterownik centralnego zamka i dokupić pilota? central.jpg (67.88 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 3812543
    Błażej
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 3620
    To jest dokładany sterownik. Podejrzewam, że o wiele łatwiej, taniej i szybciej będzie go wywalić, a w jego miejsce zamontować coś z aktualnej oferty firm sprzedających takie moduły.
REKLAMA