Witam.Telewizor jest z uszkodzonym trafopowielaczem 10566060/P2.Na giełdzie akurat nie dostałem HR 8316,więc kupiłem OREGE.Wiem,że to odpowiednik HR 8317,jakich więc przeróbek będe musiał dokonać aby nie uaktywniał się kod 27 i TV poprawnie pracował? (shassis ICC 17)
Dodano po 5 [godziny] 37 [minuty]:
Czy sprawa jest bardzo skomplikowana,że nie dostałem zadnej odpowiedzi.Moze powinienem poczekać na HR 8316 i byłoby bez problemu?Z aplikacji widać,że te dwa trafa róznią się dwoma napięciami więc sprawa chyba nie jest trudna.Podobno jest kit naprawczy do tego chassis na trafie OREGI.Proszę o jakieś rady.Pozdrawiam.
...........................................................................................
24 Kwi 2007 07:24
Zamykam tu ten temat,spróbuję na TV
Dodano po 5 [godziny] 37 [minuty]:
Czy sprawa jest bardzo skomplikowana,że nie dostałem zadnej odpowiedzi.Moze powinienem poczekać na HR 8316 i byłoby bez problemu?Z aplikacji widać,że te dwa trafa róznią się dwoma napięciami więc sprawa chyba nie jest trudna.Podobno jest kit naprawczy do tego chassis na trafie OREGI.Proszę o jakieś rady.Pozdrawiam.
...........................................................................................
24 Kwi 2007 07:24
Zamykam tu ten temat,spróbuję na TV