logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Mio P350 - błąd instalacji AutoMapaPPC_3.9 na Pocket PC

emoemo 24 Kwi 2007 11:58 3893 1
REKLAMA
  • #1 3816294
    emoemo
    Poziom 15  
    Ocena: 101
    Witam serdecznie mam taki problem wgrałem na kartę automapa.exe jest na pewno nie uszkodzonym plikiem i klikam na nią i chce ja zinstalowac to po jakimś czasie wyskakuje mi taki komunikat " 'AutoMapaPPC_3.9' nie jest prawidłowa aplikacja urządzenia Packet PC." i nie wiem może źle coś instaluje ten Mio ma Packet PC nawet na obudowie jest napisane prosze o wasza pomoc pozdrawiam cieplutko
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 3816335
    miwi
    Poziom 28  
    Ocena: 182
    Po prostu nie prawidłowo to robisz. Automapę instaluje się z PC na palmtopa przy użyciu programu ActiveSync. Uruchamiasz AutoMapaPPC_3.9.7.exe po czym wystartuje instalator zapyta z jakimi opcjami chcesz zainstalować program po czym przystąpi do instalacji na twoim palmtopie. Palmtop musi być oczywiście podłączony do PC kabelkiem. Po czym na palmtopie pojawi się pytanie gdzie chcesz zainstalować program na urządzeniu czy na karcie. Po dokonaniu wyboru zainstaluje się program i doda się do menu start w palmtopie. W taki sam sposób instaluje się plany miast.

pozdrawiam

mirek
REKLAMA