logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Philips DC405 - code E. Dlaczego nic się nie dzieje?

stereoo 26 Kwi 2007 21:29 1270 5
REKLAMA
  • #1 3824810
    stereoo
    Poziom 23  
    Ocena: 16
    Witam!
    po włączeniu na wyświetlaczu pojawia się Cod E oczywiście kod jest znany,ale po naciśnięciu klawiez 1 na wyświetlaczu pozostaje tylko jedna kreseczka z lewej strony i nic więcej zrobić nie mozna:-(
    dlaczego?
    Załączniki:
    • Philips DC405 - code E. Dlaczego nic się nie dzieje? philips-car..jpg (35.09 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Philips DC405 - code E. Dlaczego nic się nie dzieje? philips-car.jpg (48.8 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 3824985
    SlaweK
    Poziom 43  
    Ocena: 914
    Prawdopodobnie masz uszkodzone klawisze < i > albo któryś w matrycy przywiera albo wsad w pamięci się skaszanił.

SławeK
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #3 3825046
    mjars
    Poziom 24  
    Ocena: 92
    jak dobrze pamiętam to po naciśnięciu klawisza 1 na wyświetlaczu jest kreseczka z lewej strony ,wprowadzasz pierwszą cyfrę kodu klawiszem strojenia > i zatwierdzasz klawiszem 1 i tak analogicznie dalej chyba że są uszkodzone klawisze strojenia

pozd.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 3825592
    bol123
    Poziom 22  
    Ocena: 51
    Kolega "mjars"prawidłowo opisał procedure wprowadzenia numeru kodu , zresztą jest to analogiczne dla wielu Philipsów i dziwie się że kolega "Sławek " coraz to częściej wprowadza ludzi w błąd .
  • REKLAMA
  • #5 3825752
    SlaweK
    Poziom 43  
    Ocena: 914
    AKurat tutaj nie ma żadnego wprowadzania w błąd ale zakładam że użytkownik myśli i próbuje lub wie jak wprowadzić kod. Znane jest wiele przypadków w Philipsach podobnych uszkodzeń.

SławeK
  • #6 3827790
    stereoo
    Poziom 23  
    Ocena: 16
    mjars napisał:
    jak dobrze pamiętam to po naciśnięciu klawisza 1 na wyświetlaczu jest kreseczka z lewej strony ,wprowadzasz pierwszą cyfrę kodu klawiszem strojenia > i zatwierdzasz klawiszem 1 i tak analogicznie dalej chyba że są uszkodzone klawisze strojenia

pozd.

własnie tak!!! i o taką PRECYZYJNĄ podpowiedź mi chodziło ponieważ mało mam doświadczenia z Car audio i powiem szczerze,ze tego rodzaju wprowadzania kodu nigdy nie przerabiałem,bo zawsze trafiałem na 1,2,3,4 i zatwierdz 5 lub >

dziękuję:-)
REKLAMA