logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zdjąć simlocka z Motoroli V3?

matifid 28 Kwi 2007 19:34 6484 7
REKLAMA
  • #1 3829977
    matifid
    Poziom 11  
    Ocena: 5
    Jak sćiągnąć simlocka w Motoroli V3?
  • REKLAMA
  • #2 3829994
    kilupl
    Poziom 17  
    W serwisie najszybciej...
  • REKLAMA
  • #3 3830134
    Artech
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 48
    bez odpowiedzniego sprzetu to chyba nic niezdziałasz ,

ps. usuń jeden post bo powtórzyłes 2 razy to samo.
  • REKLAMA
  • #4 3830415
    apap
    Poziom 21  
    Ocena: 32
    Jeżeli posiadasz:
    1. kabel USB dołączany standardowo do V3
    2. wiedzę
    3. zdolności manualne
    4. przycisk szukaj
    usuniesz bez problemu simlocka ze swojej V3 bez żadnego kosztownego boxa.
    W przypadku p. 1-4 coś nie ok, udaj się do pobliskiego serwisu
    Pzdr
  • #5 3830421
    krzysiek-b11
    Poziom 24  
    Ocena: 20
    a ja mam takie pytanie:)
    mam ulimebox light i telefon przecierz podlacza sie do komputera zwyklym kablem usb:) w sumie to box sluzy do uruchomienia programu:) niewiem czy mam racje ale jesli tak to czy nie mozna by bylo zrobic jakiecos cracka programu i dzialac bez boxa??:)
  • #6 3830504
    apap
    Poziom 21  
    Ocena: 32
    Pisałem właśnie o skrakowanym USB-smart, który to można znaleść na EL-ce i bez klucza samym kablem USB zdjąć sobie locka.
  • REKLAMA
  • #7 3831692
    Artech
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 48
    krzysiek-b11 napisał:
    a ja mam takie pytanie:)
    mam ulimebox light i telefon przecierz podlacza sie do komputera zwyklym kablem usb:) w sumie to box sluzy do uruchomienia programu:) niewiem czy mam racje ale jesli tak to czy nie mozna by bylo zrobic jakiecos cracka programu i dzialac bez boxa??:)

wszystko mozna tylko po co jak ultima kosztuje 300zł i zwraca sie po miesiacu lub dwóch tygodnich pracy na nej..:):):)
  • #8 3832859
    krzysiek-b11
    Poziom 24  
    Ocena: 20
    no tak:) ulitma jest tania:) ale po co ja kupowac ja ktos nierobi duzo motorolli a moze poradzic sobie bez tego boxa:) o to mi chodzilo:) a mogl by ktos podeslac linka do kraczonego USB-smarta???:)

Podsumowanie tematu

✨ Zdjęcie simlocka z Motoroli V3 można wykonać samodzielnie, jeśli posiada się odpowiedni kabel USB dołączany do telefonu, wiedzę techniczną oraz zdolności manualne. W przeciwnym wypadku zaleca się skorzystanie z serwisu. Dyskusja porusza także temat użycia urządzenia Ultima Box Light, które służy do uruchomienia oprogramowania do zdejmowania simlocka. Istnieją wersje oprogramowania USB-Smart, które można znaleźć w internecie w formie skrakowanej, umożliwiające zdjęcie simlocka bez konieczności posiadania boxa. Koszt zakupu Ultima Box wynosi około 300 zł, co może się zwrócić po kilku tygodniach pracy. Użytkownicy rozważają, czy warto inwestować w box, czy lepiej działać samodzielnie przy pomocy kabla USB i odpowiedniego oprogramowania.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA