Witam wszystkich, moze grupa niewlasciwa, ale nie przychodzi mi do glowy gdzie napisac.
Mam problem, kupilem TV LCD, podlaczylem go do komputera przez gniazdo VGA, na DVI mam podlaczony monitor.
Monitor jest panoramiczny i pracuje w rozdzialce 1440x900.
Problem w tym ze TV LCD wyswietla co prawda obraz, ale nie caly.
Po najechaniu kursorem do krawedzi obraz sie przesuwa, a nie o to chodzi. Mam karte Radeona 9600 Pro.
Jak zrobic zeby monitor wyswietlal obraz w rozdzialce 1024x768, a monitor jednoczesnie w 1440x900.
Gdzie to ustawic, bawie sie sterownikami i nic z tego, a czasem chcialbym sobie pograc na TV.
Problem w tym ze caly obraz sie na nim nie miesci.
Co robic? Co do filmow - ten sam problem!
Zamierzam zakupic GForce'a 7300 GT, moze na tej karcie da sie wprowadzic takie ustawienia?
Prosze o pomoc i pozdrawiam serdecznie.
Poprawiłem temat postu!
Zwyczajowo używamy po jednym znaku (?) czy (!) to nie są ozdobniki ...
... stosowanie slangu.
Dziękuję ...
TONI_2003
Mam problem, kupilem TV LCD, podlaczylem go do komputera przez gniazdo VGA, na DVI mam podlaczony monitor.
Monitor jest panoramiczny i pracuje w rozdzialce 1440x900.
Problem w tym ze TV LCD wyswietla co prawda obraz, ale nie caly.
Po najechaniu kursorem do krawedzi obraz sie przesuwa, a nie o to chodzi. Mam karte Radeona 9600 Pro.
Jak zrobic zeby monitor wyswietlal obraz w rozdzialce 1024x768, a monitor jednoczesnie w 1440x900.
Gdzie to ustawic, bawie sie sterownikami i nic z tego, a czasem chcialbym sobie pograc na TV.
Problem w tym ze caly obraz sie na nim nie miesci.
Co robic? Co do filmow - ten sam problem!
Zamierzam zakupic GForce'a 7300 GT, moze na tej karcie da sie wprowadzic takie ustawienia?
Prosze o pomoc i pozdrawiam serdecznie.
Poprawiłem temat postu!
Zwyczajowo używamy po jednym znaku (?) czy (!) to nie są ozdobniki ...
... stosowanie slangu.
Dziękuję ...
TONI_2003