logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Dlaczego nie działa kamerka internetowa w aparacie MD 41066 medion/tevion

oxygenlowtop 08 Maj 2007 21:36 2176 1
REKLAMA
  • #1 3863564
    oxygenlowtop
    Poziom 1  
    Nie wiem czy trafiłem w dobre forum.

Kupiłem aparat, według sprzedającego na allegro to taki właśnie model "MD41066" rożni sie detalami obudowy i ma troszkę więcej funkcji. Ściągnąłem do niego chyba wszystkie możliwe sterowniki ale nie mogę uruchomić go jako kamerki internetowej co jest jego standardową funkcją. Po podłączeniu kabla usb aparat gaśnie i nie można z niego korzystać a komputer widzi go jako dysk usb, z zapisanymi na nim zdjęciami i filmikami. Robiłem wszystko zgodnie z instrukcją a nawet kombinowałem z przyciskami itp. Czy możliwe że to uszkodzenie aparatu? Wina oprogramowania? sam nie wiem, nie działa nie tylko na moim komputerze.
  • REKLAMA
  • #2 3883018
    skamil1
    Poziom 11  
    Ocena: 12
    Sorry ale ten aparat nie ma funkcji kamerki, nawet jeśli by miał to obraz byłby kiepskiej jakości, po prostu kup sobie samą kamerkę są bardzo tanie ostatnimi czasy, a te w aparatach to ściema ot taki dodatkowy bajer z którego i tak nikt potem nie kożysta bo obraz jest do bani, zamazany i ciemny że widać tylko cień, pozdro Dlaczego nie działa kamerka internetowa w aparacie MD 41066 medion/tevion
REKLAMA