Mam taki problem monitorek wspomniany w temacie po wlaczeniu sie wylacza (kilka sekund widac normalny obraz) i znowu go wlaczm a on swoje po kilku - kilkunastu probach zaskoczy i dzlala (ostanio miesiac) bez wylczania jest ok tylko jak prad zaniknie na dluzej lub go wylacze na noc na przyklad to potem trodno go wlaczyc co to moze byc?
Przeczytalem kilka postow i sadzilem ze to trafopowielacz ale napisano tez ze jak trafo padnie to permanentnie a u mnie sie wlacza tylko trzeba cierpliwosc mocna wykazywac zeby go z 50 razy wlaczac (tak bylo ostatnio)
Z uwagi na moja slaba znajomosc wnetrza monitorow prosze o lopatologiczne wytlumaczenie mi co z czym jesli ktos zdecyduje sie pomoc
z gory dzieki i pozdrawiam
Przeczytalem kilka postow i sadzilem ze to trafopowielacz ale napisano tez ze jak trafo padnie to permanentnie a u mnie sie wlacza tylko trzeba cierpliwosc mocna wykazywac zeby go z 50 razy wlaczac (tak bylo ostatnio)
Z uwagi na moja slaba znajomosc wnetrza monitorow prosze o lopatologiczne wytlumaczenie mi co z czym jesli ktos zdecyduje sie pomoc
z gory dzieki i pozdrawiam