Skoro tak mówisz to wierze na słowo. Pytałem ponieważ wszędzie pokazują, że telefon obsługuje 512MB. Nawet na stronie Nokii gdzie są akcesoria największa karta ma 512MB. A jaką kartę byś polecił do tej nokii
Taka karta mi potrzebna bo wyjeżdżam i chciałem wpakować sporo muzyki do słuchania, a po co mam kupować jeszcze odtwarzacz mp3. A co do karty to jaką polecasz?
Dyskusja dotyczy maksymalnej pojemności kart MMC obsługiwanych przez telefon Nokia 6230i. Oficjalnie telefon wspiera karty do 512 MB, co potwierdzają informacje na stronie producenta oraz dostępne akcesoria. Użytkownicy wskazują, że większe karty, takie jak 1 GB czy 2 GB, nie są standardowo obsługiwane, a praktyczne zastosowanie większej pojemności w telefonie jest dyskusyjne, zwłaszcza ze względu na ograniczenia funkcjonalne, np. brak sensu przechowywania filmów. Zalecane są karty Kingston o pojemności 512 MB jako optymalne rozwiązanie. W przypadku potrzeby większej ilości pamięci sugerowane jest użycie dwóch kart 512 MB zamiast jednej 2 GB. Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.