logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak odzyskać usunięte rozmowy z archiwum GG?

batmanx 10 Maj 2007 15:06 2385 3
REKLAMA
  • #1 3869616
    batmanx
    Poziom 11  
    witam mam taki problem w archiwum gg miałem zapisane kilka rozmow i kiedys cos mnie pokusiło zeby kilka usunac a miałem tam kilka waznych adresów do znajomych za granica czy mozna to jakos odzyskac??
  • REKLAMA
  • #2 3869751
    falken
    Poziom 11  
    jak dla mnie nie do odzyskania. gdyby był skasowany cały plik to tak, ale pojedyncza rozmowa skasowana z pliku jest nie do odzyskania. chyba ze gdzies to archiwizowałes samodzielnie poza archiwum, byla tam w gg taka opcja zapisu całej rozmowy do pliku tekstowego. ale oczywiscie w tym wypadku troche na to za pozno...
  • REKLAMA
  • #3 3869791
    wiesniak
    Poziom 31  
    Ocena: 52
    Kiedy usuwa się wiadomości z archiwum, nie są one kasowane z pliku archiwum. Dopiero kompaktowanie archiwum czyści plik z usuniętych wpisów. Więc jeśli nie kompaktowałeś, masz duże szanse na odzyskanie rozmów.
    Pierwszy z brzegu link (nie testowałem) http://komunikatory.wiadomosc.info/index.php?s=&mod=catalog&code=rid&rid=2838, więcej na google z zapytaniami np "oczyt archiwum gg" albo "odzyskać archiwum gg".
  • #4 3872090
    mall_pall
    Poziom 15  
    istnieje taki programik ktory w czesci odzyska utracone archiwum nazywa sie jakos madgg czy cos podobnego <podobno koledze sie udalo sam nie sprawdzałem>
REKLAMA