logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

SE k300i wyłącza się podczas odbierania połączenia.

mimal 12 Maj 2007 11:58 1144 3
  • #1 3876175
    mimal
    Poziom 11  
    Witam wszystkich.
    Mam problem jak w temacie, dzieje się tak przeważnie gdy bateria jest już słabsza ale nie całkiem rozładowana. Na czuwaniu telefon chodzi jeszcze przynajmniej 1 dzień ale jak ktoś zadzwoni to po naciśnięciu przycisku w celu odebrania połączenia wyłącza się. Po ponownym włączeniu działa dalej do ponownej takiej samej sytuacji.
    Moje pytanie czy to wina siadającego akumulatora i mam go wymienić czy może coś z telefonem? Słyszałem już obie opinie i nie wiem co zrobić, nie mam innego akumulatora do sprawdzenia a jak kupię i okaże się że to telefon to kasa w błoto.

Proszę o porady.
  • Pomocny post
    #2 3876204
    tino2003
    Admin grupy GSM
    Ocena: 2091
    Będzie to wina baterii dlatego iż na czuwaniu telefon nie potrzebuje tyle prądu jak przy połączeniu, śmiało możesz kupić nową baterię.
    pozdr
  • Pomocny post
    #3 3876566
    piotrsta
    Poziom 22  
    Ocena: 26
    Na 100% bateria bo jak sam napisałeś dzieje się tak gdy bateria jest już słaba, gdyby telefon szfankował wyłączał by się również przy naładowanej baterii.
  • #4 3876650
    mimal
    Poziom 11  
    Dziękuje za pomoc. Kamień z serca bo narazie zakup nowego telefonu musiałbym odłożyć na przyszłość.
REKLAMA