logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

SE 700i zawiesza się na napisie wyszukiwanie sieci

hacker-gd 14 Maj 2007 15:48 1017 1
REKLAMA
  • #1 3883695
    hacker-gd
    Poziom 11  
    Witam,
    Posiadam SE K700i telefon został delikatnie podlany napojem lecz natychmiastowo został on osuszony nastepnego dnia wyłaczyłem go i włączyłem i wtedy zaczeły się moje problemy z telefonem ponieważ gdy go włączyłem okazało się ze nic nie moge wcisknąć tylko mam napis Wyszukiwanie Sieci i tak non stop nic nie moge wcisknąć ani wejść do menu lecz zegarek co mam ustawiony w telefonie odmierza dobrze czas.Gdy wyciągnę kartę i włączę go moge wszystko robić tzn . wejsc do menu serwisowego zadzwonić pod 112 i wszystko działa elegancko tylko jak jest karta w środku to tel odpala normalnie i nagle wyskakuje wyszukiwanie sieci i juz jest zonk bo nic nie moge dalej uczynić.
    Co może być nie tak z nim ?
    proszę o pomoc
  • REKLAMA
  • #2 3883723
    klarus
    Poziom 19  
    Ocena: 19
    Prawdopodobnie trafił kolega na usterkę o nazwie freezed.Jak na razie to nie udało mi sie tego nigdy usunąć.Są różne opisane na forum sposoby naprawienia tego ale u mnie nie poskutkowały.Po pierwsze jeżeli był zalany to zacząłbym od wykąpania słuchawki w wannie ultradzwiękowej.Pozdrawiam
REKLAMA