logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Pioneer 2900MP, gra tylko przy włączonym zapłonie.

grucha4 16 Maj 2007 16:32 2268 3
REKLAMA
  • #1 3890700
    grucha4
    Poziom 11  
    Ocena: 3
    Witam. Kupiłem radio pioneer deh2900mp. Po wyjęciu starego oryginalnego radia z opla vectry A przełożyłem wszystko jak należy i gra ale Gra tylko jeśli jest włączony zapłon i np po zgaszeniu silnika radio sie wyłącza. Tak samo nie mogę bez kluczyka i włączonego zapłonu włączyć radia na postoju. Kolega ma opla astre i u niego radio wyłącza sie dopiero po wyjęciu kluczyka i odskoczeniu tej wkładki stacyjki. Chciałbym aby mógł radio chociaż włączyć tak jak on że wystarczy kluczyk włozyc i bez zapłonu albo wogóle bez kluczyka żebym mógł włączyć i żeby nie wyłączało sie po zgaszeniu silnika. Z góry dziękuje. pozdrawiam
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 3890717
    damiancz
    Moderator Radia Samochodowe
    Ocena: 1401
    Radio zachowuje się prawidłowo ale można podłaczyć pod ACC stały plus i będzie grało także na postoju ;)

Najprościej przekrosować to używając dodatkowej redukcji typu ISO-ISO
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #3 3890884
    albino
    Poziom 24  
    Ocena: 95
    Patrzac z tylu radia na kostke zasilajaca (to jest ta na dole) to:u gory pierwszy z prawej odlacz od instalacji auta i podlacz go do przewodu w dolnym rzedzie trzeciego od prawej(staly plus).Pozdrawiam.
  • #4 3891167
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
REKLAMA