logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

problem z drukar lexmark X3330 i urzadzeniach interfejsu HID

misia161 17 Maj 2007 22:21 1296 1
REKLAMA
  • #1 3895637
    misia161
    Poziom 1  
    mam problem. mam drukarke lexmarka X3330. skonczyl mi sie czarny tusz i napelnilam ponownie naboj i umiescilam go dzisiaj spowrotem wydrukowalam strone testowa ale nadal pisze mi ze jest malo atramentu czarnego. co jest nie tak. dodam tylko ze w menadzerze urzadzen przy przy urzadzeniach interfejsu HID jest napisane pod spodem 3330 Series i obok jest na zółtym tle wykrzyknik. co jest nie tak pomozcie z gory dziekuje i bede bardzo wdzieczna. pozdrawiam serdecznie
  • REKLAMA
  • #2 3896159
    karol3
    Poziom 26  
    Ocena: 261
    Witam .
    To chyba normalny objaw w tych drukarkach , występujący po napełnieniu kardridży tuszami nawet dedykowanymi . Mam dwa kombajny tego typu i po napełnieniu mam ten sam komunikat . Różnica jest tylko taka , że napełniałem czarny i kolorowy kardridż i teraz zgłasza mało atramentu czarnego i kolorowego . Zamiana kardridży pomiędzy dwoma drukarkami , także niczego nie zmieniła . Ponieważ drukarki pomimo tego komunikatu drukują normalnie , można się nie przejmować .
    Pozdrawiam .
REKLAMA