logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Kopia zapasowa Need For Speed, błąd odczytu sektorów.

Filip: 18 Maj 2007 12:45 1635 6
REKLAMA
  • #1 3896900
    Filip:
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Mam problem ze zrobieniem kopii zapasowej gry Need For Speed. W nero pojawia si błąd odczytu sektorów. Czy ktoś potrafi mi pomóc :?:
  • REKLAMA
  • #2 3896943
    HONDAS
    Użytkownik obserwowany
    Ocena: 26
    Uzyj innego programu polecam alcohol120% w nim da napewno da sie to zrobić
  • REKLAMA
  • #3 3897258
    Filip:
    Poziom 11  
    Są te same błędy.
  • REKLAMA
  • #4 3897772
    Jack14
    Poziom 38  
    Ocena: 175
    Need For Speed ( i co dalej ).

ps

stosownie od np.: napędu zależy czy jest możliwe wykonanie (podkreślam) jednej kopii.
  • REKLAMA
  • #5 3899387
    HONDAS
    Użytkownik obserwowany
    TO cos nie tak jest jato mam przegrane wlasnie natym programie myślimy o DVD raczej cy nie?

Błędy i interpunkcja do poprawy!
    [jankolo]
  • #6 3904951
    Filip:
    Poziom 11  
    Nie, 2 cd
  • #7 3904987
    HONDAS
    Użytkownik obserwowany
    pisz mi na pw i daj gg number to damy rade .PONIEWAż tu już prawie nic nie wolno napisać prawie nic i żegnam adminów i modów i wszystkich FACHOWCÓW

Podsumowanie tematu

✨ Problem dotyczy wykonania kopii zapasowej gry Need For Speed, podczas której w programie Nero pojawia się błąd odczytu sektorów. Próby użycia alternatywnego oprogramowania, takiego jak Alcohol 120%, również kończą się tym samym błędem. Wskazano, że możliwość wykonania kopii może zależeć od rodzaju napędu optycznego oraz nośnika – gra jest na dwóch płytach CD, co może wpływać na proces kopiowania. Dyskusja sugeruje ograniczenia wynikające z zabezpieczeń na oryginalnych płytach oraz potencjalne problemy sprzętowe lub programowe uniemożliwiające poprawne odczytanie danych.
Podsumowanie wygenerowane przez AI na podstawie treści dyskusji.
REKLAMA