logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

V3,Motorola,podczas połączenia mikrofon sie "tnie"

Punisher3108 19 Maj 2007 14:58 2288 5
REKLAMA
  • #1 3900570
    Punisher3108
    Poziom 11  
    Ocena: 6
    Mam problem z Motorolą V3.
    Usterka polega na tym , ze podczas rozmowy z kimś "tnie" mi sie rozmowa , tzn że , ja kogoś słysze dobrze ,a ja jak coś mowię ,to przerywa dośc często.
    Chciałbym zaznaczyć ze nagrywanie notatek głosowyg odbywa sie bez problemu i wtedy mikrofon nie przerywa, natomiast podczas rozmowy przerywa .Na wyświetlaczu podczas rozmowy jest cały czas pełny zasieg,mimo przerywania.
    Prosze o odpowiedz co to moze powodować i czy to nie jest problem z końcowka mocy , a moze softu ?

Pozdrawiam serdecznie !
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 3901296
    FranekDolas
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 69
    Możliwe że to switch.Uderz do kolegi "suchy_sds" a na 90% ci pomoże.
  • REKLAMA
  • #3 3902968
    contel
    Poziom 14  
    mam ten sam problem
  • REKLAMA
  • #4 3903504
    Punisher3108
    Poziom 11  
    Ocena: 6
    Witam !!!
    I co zrobiłeś ? Ja cos niecos zaradziłem sam !
    Jak masz tel w PLUS`ie to napisz to Ci pomoge !!!
    Ja wpisałem kod do PLUS`a i mi na razie w tej sieci chodzi a w ERA - nie nadal !!!
  • REKLAMA
  • #5 4796579
    wacha30
    Poziom 11  
    Mam ten sam problem pomoże ktoś ?
  • #6 4800996
    suchy_sds
    Poziom 16  
    Ocena: 2
    W zależności od wersji v3, jeżeli jest to klasyczna to do wymiany będzie końcówka + switch , umieszczone w jednym układzie ,ewentualnie ALGAE czyli układ syntezy, może przy nadawaniu na jakimś kanale sie rozjeżdżac częstotliwośc, Może by jeszcze PCAP. W V3r moze byc uszkodzony U250 (edge transceiver) albo Atlas bez pomiarów na analizatorze widma cieżko cokolwiek powiedziec. Pozdrawiam serdecznie Suchy
REKLAMA