logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Kino dom. LG LH-T250sc - zacinające się płyty DVD.

screw 19 Maj 2007 18:14 2037 4
REKLAMA
  • #1 3901079
    screw
    Poziom 13  
    Ocena: 7
    Witam serdecznie . Mam problemik z tym kinem domowym a mianowicie przy ogladaniu plyt dvd zacina sie ,staje . Dodam ze laser zostal przeczyszczony i to nic nie pomoglo !!!! Chce wymienic laser jego oznaczenie to DL3E 0052 ale jakos nigdzie nie moge go znalesc moze zle szukam. A wiec pomocy czy wymieniac ?

Moderowany przez _PREDATOR_:

Proszę w swoich wypowiedziach używać polskich znaków diakrytycznych - ą, ę, ś, ł itd.

• REKLAMA
  • #2 3901344
    DIGITAL-PRO
    Poziom 23  
    Ocena: 59
    Witam,

na dolnej cześci lasera jest wytłoczony symbol (przy listwie zębatej lub po odkręceniu jej pod nia) ale jak pamiętam to jet PVR 502.

Pozdrawiam

[_P_]
  • REKLAMA
  • #3 3901763
    jacenty2
    Poziom 15  
    Ocena: 12
    Przed wymianą lasera proponowałbym sprawdzić silnik.
  • REKLAMA
  • #4 3906586
    lukashb
    Poziom 39  
    Ocena: 416
    A ja bym proponował schłodzić scalaki które się bardzo rozgrzewają podczas odczytu....ja mam swoje DVD z odzysku któro miało polecieć na złom z tego powodu, dokleiłem radiator z karty graficznej tyle że bez wiatraka i teraz DVD chodzi jak szalone bez zacięć.
  • #5 3909409
    screw
    Poziom 13  
    Ocena: 7
    A wiec tak zamówiłem laser lada dzień będzie więc zobaczymy czy da to jakiś efekt ;) Dziękuje serdecznie wszystkim za zainteresowanie tematem jak wymienię laser dam odpowiedz jakie są efekty !!!

Dodano po 2 [godziny] 37 [minuty]:

Jestem właśnie po wymiane lasera, wszystko gra i buczy ! temat zamykam.
REKLAMA