logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Podczerwień. Nokia 7650 i Irda. Nie znajduje oprogramowania.

Golec12 20 Maj 2007 18:13 803 2
REKLAMA
  • #1 3903994
    Golec12
    Poziom 2  
    Witam. Dziś kupiłem sobie nokie 7650 i irde do kompa. z irdą dostałem płytke ze sterownikami
    i oprogramowaniem: nokia PC Suite dla Nokia 7650 oraz nokia modem options. podłanczam kabel
    instaluje sterowniki z płytki i te oprogramowania, resetuje kompa i po włączeniu wyskakuje
    mi komunikay że znaleziono nowy sprzęt i szuka oprogramowania i właśnie nigdy mi tego nie
    znajduje a przecież mam zainstalowany sterownik i oprogramowania. i niewiem co mam robic
    prosze o pomoc Crying or Very sadCrying or Very sadCrying or Very sadCrying or Very sadCrying or Very sadCrying or Very sadCrying or Very sad
  • REKLAMA
  • #2 3904033
    ewa1982
    Poziom 17  
    Ocena: 3
    jak nic nie znajduje to spróbuj podać scieżkę do wybranej przez ciebie lokalizacji itd, czyli tam gdzie masz stery itp
  • #3 3904041
    Golec12
    Poziom 2  
    Wiem, podaje folder na płycie ze sterami i nic ciągle nic nie wykrywa. prubowałem wszystko wywalic i jeszcze raz zainstalowac i nic

Dodano po 3 [minuty]:

może ktoś ma instrukcje albo może napisa krok po kroku jak to gów.. zainstalowac żeby wrescie działało ??
REKLAMA