logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zmienić orientację obrazu w grach na Asus MyPAL 696?

m_wojcik 20 Maj 2007 23:10 1134 2
REKLAMA
  • #1 3905008
    m_wojcik
    Poziom 25  
    Ocena: 30
    Witam,
    Takie małe pytanko odnośnie palmtopa:
    Posiadam palmtopa Asus MyPAL 696 i niestety nie potrafię sobie poradzić z ustawieniem orientacji obrazu portret / pejzaż przy uruchamianiu gier - odpalają się po prostu w orientacji pionowej ale odwrócone tak jak przy ekranie poziomym. Może to dziwnie brzmi, ale nie da się z tego po prostu korzystać bo brakuje części obrazu a ekran reaguje w zupełnie innym miejscu niż powinien.
    Czy ktoś się z tym spotkał i jak to zmienić? Zwykłe programy uruchamiają się normalnie i sobie radzą, ale gry pełnoekranowe niestety nie.
    Napisałem do pomocy technicznej producenta ale nie mam żadnej odpowiedzi a dzwonić nie chcę ;)
    Czekam na jakiekolwiek wskazówki.
  • REKLAMA
  • #3 3905511
    m_wojcik
    Poziom 25  
    Ocena: 30
    Dzięki, nie znałem tamtego adresu po prostu.
    Poza tym nie lubię zakładać co chwila kolejnych kont na kolejnych forach, może kiedyś ktoś wymyśli jakieś "konto domenowe" do wszystkich forów naraz i nie trzeba będzie się rejestrować ;)

Dodano po 18 [minuty]:

No i niestety to nie to - ten program u mnie nie działa - poza tym mam w palmtopie możliwość zmiany orientacji ekranu za pomocą wbudowanej aplikacji i to przełącza ekran ale gry i tak z uporem maniaka te ustawienia ignorują. Może w tym tkwi problem?

Ponawiam zapytanie, ktoś rozwiązał ten lub podobny problem?
REKLAMA