logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak odzyskać nową wersję pliku z pendrive po przywróceniu starej?

cort2 25 Maj 2007 10:31 2086 8
REKLAMA
  • #1 3919369
    cort2
    Poziom 11  
    Ocena: 2
    Mam prośbę, pisałem prace mag. i zapisywałem ją na pednrivie. Przyszedłem do domu i podłączyłem pendrive do komputera i w tym momencie system zapytał, czy przywrócić poprzednią wersję pliku. Dałem tak i mam starąwersję pracy tą przed zmianami. Czy mogę jakoś odzyskać nowąwwersję którą napisałem?? Dzieki.
  • REKLAMA
  • #2 3919401
    john_t
    Poziom 29  
    Ocena: 89
    Spróbuj przeskanować pendriva programem easy recovery.
  • #3 3922495
    steelq
    Poziom 16  
    Ocena: 13
    Albo Undelete plus.
  • REKLAMA
  • #5 3922934
    erian
    Poziom 21  
    Ocena: 21
    program get data back
  • REKLAMA
  • #6 3925302
    jedrej
    Poziom 13  
    Ocena: 8
    zalaczam programik ktorym odzyskasz dane nawet po kilku formatowaniach
    Załączniki:
    • pci_us_smartrecovery.exe (6.09 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #8 3925551
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik zapisał pracę magisterską na pendrive, jednak po podłączeniu urządzenia do komputera system zaproponował przywrócenie poprzedniej wersji pliku, co spowodowało utratę nowszej wersji dokumentu. W dyskusji zaproponowano kilka programów do odzyskiwania danych z nośników wymiennych, które mogą pomóc w przywróceniu utraconych plików, o ile nie zostały one fizycznie nadpisane. Rekomendowane narzędzia to Easy Recovery, Undelete Plus, Get Data Back oraz PC Inspector File Recovery (dostępny także w wersji demo Smart Recovery). Wskazano również linki do pobrania tych programów oraz podkreślono, że skuteczność odzysku zależy od stopnia nadpisania pliku.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA