Witajcie kopiowałem dzisiaj z dysku na pendrive dokumenty - dokumenty się skopiowały więc odłączyłem pendrive jak za każdym razem i wkładam go do drugiego komputera - a tu folder się przegrał a w środku pusty...
No to zaraz biegnę do tego pierwszego komputera , chcąc przegrać pliki jeszcze raz, ale użyłem komendy wytnij i nie ma tych plików na tamtym dysku ani w koszu.
Wcześniej uruchomiło mi się "naprawianie pendrive" przy jego starcie przez pomyłkę (chciałem nacisnąć "bez skanowania"), pokazało że naprawiło pendrive- i tu kolejny zonk bo teraz jest plik -> tzn. ten pusty po skopiowaniu folder -> jakoby "bez rozszerzenia", tzn. z białą ikonką nie dający się otworzyć.
Recuva nie wykrywa plików ani na dysku ani na pendrivie.
Proszę pomóżcie! To są BARDZO WAŻNE dane, MUSZĘ je odzyskać!! ;'(((
No to zaraz biegnę do tego pierwszego komputera , chcąc przegrać pliki jeszcze raz, ale użyłem komendy wytnij i nie ma tych plików na tamtym dysku ani w koszu.
Wcześniej uruchomiło mi się "naprawianie pendrive" przy jego starcie przez pomyłkę (chciałem nacisnąć "bez skanowania"), pokazało że naprawiło pendrive- i tu kolejny zonk bo teraz jest plik -> tzn. ten pusty po skopiowaniu folder -> jakoby "bez rozszerzenia", tzn. z białą ikonką nie dający się otworzyć.
Recuva nie wykrywa plików ani na dysku ani na pendrivie.
Proszę pomóżcie! To są BARDZO WAŻNE dane, MUSZĘ je odzyskać!! ;'(((