WITAM MAM TAKI PROBLEM PO ZALANIU TEL NIE DZIALAL PO ROZKRECENIU GO I WYSUSZENIU ZALAPAL MOZNA DZWONIC ITP... ALE NIE MA PODSWIETLENIA EKRU I KLAWISZY TRZEBA SIE WPATRYWAC W EKRANIK. DA SIE COS Z TYM ZROBIC ? Z GÓRY DZIEKI
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamsigaris napisał:Problem tkwi w płycie głównej.Może diody pospalało.Sprawdziłeś??
wiatrak1 napisał:WITAM MAM TAKI PROBLEM PO ZALANIU TEL NIE DZIALAL PO ROZKRECENIU GO I WYSUSZENIU ZALAPAL MOZNA DZWONIC ITP... ALE NIE MA PODSWIETLENIA EKRU I KLAWISZY TRZEBA SIE WPATRYWAC W EKRANIK. DA SIE COS Z TYM ZROBIC ? Z GÓRY DZIEKI
sigaris napisał:Problem tkwi w płycie głównej.Może diody pospalało.Sprawdziłeś??
SIwy120 napisał:Ja miałem taki sam problem w SE K750i telefon wpadł do śniegu i po godzinie podświetlenie wyświetlacza przestało działać, pojechałem do serwisy i Pan mi powiedział że trzeba kupić nowy bo tego nie da sie naprawić bo wystąpiło zwarcie i popaliły sie diody
SIwy120 napisał:Ja miałem taki sam problem w SE K750i telefon wpadł do śniegu i po godzinie podświetlenie wyświetlacza przestało działać, pojechałem do serwisy i Pan mi powiedział że trzeba kupić nowy bo tego nie da sie naprawić bo wystąpiło zwarcie i popaliły sie diody