logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Winamp - portable music player zrobił mi z pendrive'a

anusia99 26 Maj 2007 11:32 2159 4
REKLAMA
  • #1 3922519
    anusia99
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Witam ponownie :)
    Dzisiaj mam problem z Winampem. Otóż kiedy podpinam pendrive'a (lub czytnik z kartą), a w tle pracuje sobie Winamp, wyskakuje mi komunikat:
    Winamp - portable music player zrobił mi z pendrive'a

Klikam na NIE i tworzą mi sie na dysku G: dwa foldery Music, Playlists. No to klikam przy następnym podpięciu TAK - i efekt ten sam.

Nie umiem w preferencjach Winampa znaleźć odtrutki na to, albo może źle szukam.
    Stąd moja prośba do Was - ktokolwiek widział, ktokolwiek wie - jakie jest rozwiązanie - proszę o zamieszczenie sugestii na Forum...

Pozdrawiam, Ania.
  • REKLAMA
  • #2 3924635
    ZeeWolf
    Poziom 28  
    Ocena: 58
    Winamp->Options->Preferences, teraz wybierz Plug-ins->Media Library, wybierz "Nullsoft Portable Music Player Support", kliknij "Uninstall selected plugins".
    Powinno pomóc.
    UWAGA! W ten sposób odinstalujesz tę funkcjonalność z Winamp'a - jeżeli nie masz zamiaru z niej korzystać, to OK, ale jeżeli w przyszłości będziesz chciała ją przywrócić, będziesz musiała dodać do katalogu Winamp\Plugins odpowiedni plik .dll.
    Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #3 3924639
    anusia99
    Poziom 11  
    Co oznacza, że odinstaluję funkcjonalność z winampa? Nie do końca rozumiem...
  • REKLAMA
  • #4 3924642
    ZeeWolf
    Poziom 28  
    Ocena: 58
    To, że Winamp nie będzie miał już możliwości "Zarządzania Twoimi plikami multimedialnymi na tym urządzeniu przenośnym". :)
  • #5 3924647
    anusia99
    Poziom 11  
    No w zasadzie dokładnie o to mi chodzi ;))) Dziękuję! :)

Dodano po 6 [minuty]:

Ale kurde... Nie pomogło - dalej to samo :(

edit:
    No dobra, pomogło ręczne skasowanie biblioteki ml_pmp.dll :)
    Jeszcze raz dziękuję za pomoc i poświęcony czas :)
REKLAMA