logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jakie głośniki fabryczne montowano w Volvo V40 2000? Szukam wykazu modeli.

JONATAN 27 Maj 2007 21:06 3810 3
REKLAMA
  • #1 3926946
    JONATAN
    Poziom 13  
    Ocena: 12
    Witam! Szukam wykazu głośników jakie są montowane fabrycznie do Volvo V40 rocznik 2000. kupiłem takie auto ale poprzedni właściciel bardzo je "okaleczył" pod wzgledem wyposażenia audio!!. może ktoś coś wie?
  • REKLAMA
  • #2 3927986
    ozog19
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    U mnie w Volvo V40 rocznik 97 jest oryginalny zestaw na przodzie i gra ładnie. A jakie masz radio ?? Bo ja myślałem też że mam przód nie taki jak trzeba, a tu się okazało że moje radyjko było już tak stare że ...... Kupiłem nowe radio i wszystko ładnie gra. Pozdrawiam :D
  • REKLAMA
  • #3 3928739
    JONATAN
    Poziom 13  
    Ocena: 12
    Tak sie składa że nie ma nic oryginalnego dlatego szukam takiego wykazu, bo radio to pożal sie boże sony CDR-4180R, a głosniki lepiej nie mówić!! z drugiej strony nie chce sie za bardzo też "wybulić" na nagłośnienie i dlatego chce poszukać zamienników bo jak sie zorientowałem to volvo ma głośniki pioneer-a wsadzone.
  • #4 4511111
    mizar_nt
    Poziom 11  
    Ocena: 10
    Ja tez sprowadziłem sobie Volvo V40 i nie było w nim głośnika basowego (montowany jest w bagażniku na prawej ściance) udałem się na giełdę do Poznania i bez problemu kupiłem:
    - głośnik basowy za 200zł
    - głośniki do przednich drzwi 150 za komplet (wysokie i średnio-nisko tonowe).
REKLAMA