logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jakie słuchawki douszne do Sony Ericsson W800i z dobrym basem do 50 zł?

Quler 28 Maj 2007 14:07 930 7
REKLAMA
  • #1 3928702
    Quler
    Poziom 12  
    Ocena: 1
    Witajcie.

Szukam jakiś fajnych słuchawek (tych wkładanych do uszu chyba bębenkowe sie nazywają) do mojego W800i (zmienione sterowniki dźwiękowe i zmienione nastawy korektora). Moje HPM-70 niestety dziś sie porozrywały ale i tak był jedna słuchawka zepsuta prawie. Więc szukam tak samo wkładanych jakiejś dobrej firmy i żeby jakość grania była przyzwoita (musi być dobry bas) Cena do 50zł. Myślałem nad Creativami Ep-630 co myślicie ? podawajcie inne ciekawe propozycje ;] Pozdro.
  • REKLAMA
  • #2 3928862
    Dreamer_1
    Poziom 12  
    Ocena: 11
    W cenie z Allegro masz Sennheizery MX500 (tylko i wyłącznie kupuj z salonu z gwarancją bo jest sporo podróbek).Mają całkiem przyjemny bas. Z tego przedziału nie słuchałem za dużo konstrukcji ale te jedne mogę polecić.
  • REKLAMA
  • #3 3929671
    Quler
    Poziom 12  
    Jakoś nie przemawiają do mnie te słuchawki.... nikt już więcej nie słuchał odtwarzacza na słuchawkach ?
  • #4 3929921
    grito
    Poziom 19  
    Ocena: 9
    Cytat:
    Myślałem nad Creativami Ep-630 co myślicie ?
    Miałem styczność z tymi słuchawkami i przyznam że całkiem przyzwoicie grają. Bas nie jest może ogromny ale dzięki zupełnemu odcięciu od otoczenia uzyskuje się całkiem przyjemny efekt. Są bardzo dobrze wykonane i wytrzymałe (kolega używa takich codziennie od 6 miesięcy i nie ma z nimi najmniejszego problemu). Jedyna ich (przynajmniej jak dla mnie) wada to prosta wtyczka (preferuję łamane).
  • REKLAMA
  • #5 3930671
    Quler
    Poziom 12  
    Po prostu chciałem żeby grało lepiej niż orginalne HPM-70 dodawane do W800i. Suma którą moge wydać ewentualnie mogła by być wyższa. Ale tylko za coś bardzo dobrego.
  • REKLAMA
  • #6 3932972
    jaro41
    Poziom 25  
    Ocena: 45
    Quler, popatrz se na KOSSy. The Plug są OK. Sennheizer i Koss są bardzo dobrymi firmami jeśli chodzi o słuchawki.
    Pozdro
  • #7 3933617
    Quler
    Poziom 12  

Podsumowanie tematu

✨ Poszukiwano słuchawek dousznych (bębenkowych) do Sony Ericsson W800i z dobrym basem w cenie do 50 zł, jako zamiennika dla uszkodzonych HPM-70. W dyskusji polecano modele Sennheiser MX500, które oferują przyjemny bas i dobrą jakość wykonania, jednak z prostą wtyczką. Alternatywnie rekomendowano słuchawki KOSS, zwłaszcza model The Plug, cenione za jakość dźwięku i trwałość. Wspomniano także o Creative EP-630, które były rozważane przez autora, ale bez jednoznacznej rekomendacji. Podkreślano, że Sennheiser i KOSS to renomowane marki w segmencie słuchawek dousznych, a wybór między nimi zależy od preferencji dotyczących basu i konstrukcji wtyczki. Cena do 50 zł ograniczała wybór, ale wskazano kilka modeli dostępnych na Allegro z gwarancją.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA