Witam, mam tel. z baza Simens Gigaset 900 i cos nie moge w nim wlaczyc dzwonka
Z niego mozna sie wszedzie dodzwonic ale do niego nie a w zasadzie to nikt o tym nie wie bo nie dzwoni. Jak sie odbierze sluchawke to mozna rozmwaiac.
Nie wiem czy to normalne ze blokuje mi inny tel. przewodowy panasonika bo przez chwile chcialem zrobic tak ze tamten dzwoni a ten odbieram ale tez niewypal
jak tylko do zlodziejki wepne gigaset 900 to natychmiast znika sygnal z panasonika ( pojawia sie tylko jak podniose sluchawke w gigaset - cos dziwnego dla mnie ... )
Moze ktos wie co trzeba zrobic zeby to jakos ruszyc ...
Telefony sa podpiete do centralki panasonika kX-Ta-616. Ale te dwa sa na jednym gniezdzie bo w innej lokalizacji i pociagniety jest tam jeden kabel.
Przy tylko jednym tel. na gniazdo mozna z niego dzwonic ale nie slychac kiedy ktos bedzie do mnie dzwonil. Dzwonek jest OK bo wchodzilem w jakies ustawienia i cos tam dzwonilo ( tylko nie kiedy ja chce )
Pozdrawiam,
Darek
Nie wiem czy to normalne ze blokuje mi inny tel. przewodowy panasonika bo przez chwile chcialem zrobic tak ze tamten dzwoni a ten odbieram ale tez niewypal
Moze ktos wie co trzeba zrobic zeby to jakos ruszyc ...
Telefony sa podpiete do centralki panasonika kX-Ta-616. Ale te dwa sa na jednym gniezdzie bo w innej lokalizacji i pociagniety jest tam jeden kabel.
Przy tylko jednym tel. na gniazdo mozna z niego dzwonic ale nie slychac kiedy ktos bedzie do mnie dzwonil. Dzwonek jest OK bo wchodzilem w jakies ustawienia i cos tam dzwonilo ( tylko nie kiedy ja chce )
Pozdrawiam,
Darek