logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Radio Peugeot PU-9879A - jak wprowadzić kod w tym radiu ?

szatz 31 Maj 2007 23:03 3398 4
REKLAMA
  • #1 3941201
    szatz
    Poziom 25  
    Ocena: 50
    Witam . Mam radio które na wyświetlaczu pokazuje cztery statyczne ( niemigają ) poziome kreski. Znam kod ale niewiem jak przejść do trybu wpisywania. Przy pierwszym włączeniu dawały wpisać się tylko cztery jedynki - niewiem dlaczego ale inne cyfry nie wchodziły. Czekałem ponad godzine na pojawienie się komunikatu do wprowadzenia kodu lecz bez zmian. Jak się to radio obsługuje przy pierwszym włączeniu po odpięciu od akumulatora ?
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 3942537
    zi.ko
    Poziom 26  
    Ocena: 336
    Wprowadzanie kodu przyciskami od 1 do 6.
    W przypadku pomyłki wcisnąc na 3 sek przycisk MODE
    Po trzech próbach pozostawic radio pod napięciem na godzinę. Jak nie pomoże to do serwisu RTV.
  • REKLAMA
  • #3 3947118
    szatz
    Poziom 25  
    Ocena: 50
    Dzięki zi.ko . Wprawdzie wcześniej sam sobie poradziłem ale jest tak jak piszesz. Jeśli są cztery poziome kreski to licznik błędów nie został przekroczony i przytrzymując MODE przez 3-5 sek. pojawia się możliwość wpisania kodu. Po trzech błędnych próbach wchodzi w blokade i na wyświetlaczu pojawia się napis security. Puszcza po godzinie.
    Za pomoc oczywiście wielkie dzięki i " Przycisk Pomógł"
  • REKLAMA
  • #4 3958373
    Neitle
    Poziom 1  
    witam, mam jeszcze jedno pytanie odnosnie w.w. tematu, mianowicie kod wpisuje sie przyciskami 1-6, tylko jak wpisac cyfre 0 (np, kod 6310), pytanie moze dla niektorych banalne i smieszne, lecz nie dla mnie, kupilem auto, w dokumentach byla kartka z kodem, i niestety tyle wiem, z gory dziekuje za odpowiedz
  • #5 3958434
    SlaweK
    Poziom 43  
    Ocena: 914
    Po prostu, to radio nie może mieć kodu z zerem lub wyższą cyfrą niż 6. Kod może składać się z cyfr 1,2,3,4,5,6 tylko i wyłącznie.

SławeK
REKLAMA