logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Elementy stykowe w elektronice cyfrowej - materiały i źródła do pracy

Matder 02 Cze 2007 18:23 1901 3
REKLAMA
  • #1 3946608
    Matder
    Poziom 10  
    Ocena: 4
    Nie wiem czy ten temat pasuje do tego działu, ale nic odpowiedniego nie znalazłem.

Mam napisac prace na temat elementów stykowych w elektronice, najlepiej jakby to była elektronika cyfrowa. Chodze do technikum elektronicznego i babka z ukł. cyfrowych zadała mi taka prace, ja sie tym za bardzo nie interesuje i nie ma o tym pojecia. Moze ktos zna jakies ciekawy strony z tym tematem lub ma jakies notatki, szukałem na internecie i nic konkretnego nie moge znalesc.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 3946824
    DiZMar
    Poziom 43  
    Ocena: 6517
  • REKLAMA
  • #3 3946867
    Błażej
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 3615
    Masz napisać pracę z elementów stykowych w elektronice... chodzisz do technikum elektronicznego... ale cię to nie interesuje...
    To co ty robisz w tej szkole?
  • #4 3946886
    Matder
    Poziom 10  
    Ocena: 4
    To nie wiesz co sie robi w szkole? Jakoś nie bawia mnie kabelki, zdaje mature z matmy i przekwalifikuje sie na budownictwo. Napiszcie co moge napisac o tych stykowych w elektronice cyfrowej, ta baba sama nie wie co che od zycia, takie poje...bane tematy daje, mogłaby dac jakies bramki czy cos takiego ogólnego a nie stykowe. Ludzi pomózcie.
REKLAMA