Musisz znać kod nadany przez serwisanta.
Jeżeli wózek jest sprowadzony używany to często numer ten jest napisany jakimś mazakiem lub czymś podobnym na drzwiach lub wewnątrz kabiny
spróbuj 8764.
Naciskasz górną i dolną strzałkę jednocześnie, wchodzisz strzałkami do odpowiedniego menu (podaj kod serwisowy) kod 3 podajesz numerek i co nieco możesz pokasować.
Jak nie wypali to daj znać spróbuję napisać krok po kroku.
Pozdrawiam siwa.
Witam, mam taki wózek R70-16 mogę o instrukcję jak skasować inspekcją i ustawić kiedy ma być następny przegląd, to jest wózek z wyświetlaczem elektronicznym.
Odkopię trochę temat.
Ja mam problem z RX20-20 z 2015, napomnę że nie ma następujących znaków 0, 8, 9
Wywala mi komunikat o serwisie i nie mogę go skasować.
✨ Dyskusja dotyczy kasowania komunikatu "potrzebny serwis" w wózkach widłowych marki Still. Użytkownicy wymieniają się informacjami o konieczności posiadania kodu serwisowego nadanego przez serwisanta, który umożliwia dostęp do menu serwisowego i skasowanie inspekcji. Podano przykładowe kody takie jak 8764, 2999, 4777, 2461 oraz 1777, które mogą działać w różnych modelach. Wskazano także sposób na wejście do menu serwisowego poprzez jednoczesne naciśnięcie górnej i dolnej strzałki oraz nawigację strzałkami. Wspomniano modele z wyświetlaczem elektronicznym, gdzie można ustawić termin kolejnego przeglądu. Problem z kasowaniem inspekcji zgłoszono także dla modelu RX20-20 z 2015 roku, gdzie niektóre cyfry (0, 8, 9) nie występują w kodzie. Podkreślono, że wózki sprowadzone używane mogą mieć kod serwisowy zapisany ręcznie w kabinie lub na drzwiach. Wygenerowane przez model językowy.