witam..
tanio moge kupic Toshibe Sattelite a110-195 ale z uszkodzona matryca...
szczerze powiedziawszy nigdy nie interesowalem sie servisem laptopow i nawet nie wiem gdzie sprawidzic jaka matryce posiada ten komputer (oczywiscie nie chodzi mi o jej parametry ale o numery seryjne potrzebne do zidentyfikowania a pozniej kupno potrzebnej matrycy)...
zwracam sie z prosba do osob wiedzacych cos o moim problemie lub ewentualnie o linki do
stron,servisow,sklepow gdzie moge taka matryce dostac...
byc moze ktos posiada poszukiwana przemnie matryce- rowniez prosze o kontakt...
parametry katalogowe:
15,4" WXGA (1280x800 pikseli) TruBrite
wyglada to na standardowa matryce no ale z tego co mi wiadomo nie wszystkie zlacza pasuja do kazdego rodzaju matrycy...za kazda pomoc z gory dziekuje...
Dodano po 27 [minuty]:
nieco poszperalem i z tego co znalazlem pasujace modele to:
CPT CLAA154WA05A
LG LP154W01-TLAE
SAMSUNG LTN154X3-L06-H0A
SAMSUNG LTN154X3-L06-G
AU Optronics B154EW01 V9
wie ktos gdzie moge takie matryce w przystepnej cenie dostac...oczywiscie maatryca nie musi byc nowa ale w 100% sprawna...
tanio moge kupic Toshibe Sattelite a110-195 ale z uszkodzona matryca...
szczerze powiedziawszy nigdy nie interesowalem sie servisem laptopow i nawet nie wiem gdzie sprawidzic jaka matryce posiada ten komputer (oczywiscie nie chodzi mi o jej parametry ale o numery seryjne potrzebne do zidentyfikowania a pozniej kupno potrzebnej matrycy)...
zwracam sie z prosba do osob wiedzacych cos o moim problemie lub ewentualnie o linki do
stron,servisow,sklepow gdzie moge taka matryce dostac...
byc moze ktos posiada poszukiwana przemnie matryce- rowniez prosze o kontakt...
parametry katalogowe:
15,4" WXGA (1280x800 pikseli) TruBrite
wyglada to na standardowa matryce no ale z tego co mi wiadomo nie wszystkie zlacza pasuja do kazdego rodzaju matrycy...za kazda pomoc z gory dziekuje...
Dodano po 27 [minuty]:
nieco poszperalem i z tego co znalazlem pasujace modele to:
CPT CLAA154WA05A
LG LP154W01-TLAE
SAMSUNG LTN154X3-L06-H0A
SAMSUNG LTN154X3-L06-G
AU Optronics B154EW01 V9
wie ktos gdzie moge takie matryce w przystepnej cenie dostac...oczywiscie maatryca nie musi byc nowa ale w 100% sprawna...
Moderowany przez jankolo:Przeniosłem z działu Komputery Hardware