logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Przełączanie między układami przełącznikiem 2x3 help!

krychaofsteel 05 Cze 2007 21:00 870 1
REKLAMA
  • #1 3956962
    krychaofsteel
    Poziom 11  
    Mam taki problem, mam zrobione 2 układy na 1 płytce tzn całkujący i rozniczkujący na wzm operacyjnym, problem w tym ze chce aby dało się wybierać pomiędzy tymi układami, jak mam połączyć wyjścia tego przełącznika wg tego schematu:
    dajmy na to ze przełącznik ma ponumerowane nozki:
    12
    34
    56
    A i chciałbym zeby na wejściu było wejście bnc aby sprawdzic co jest przed operacją i na wyjściu co jest po niej.
    Oto schemat: Przełączanie między układami przełącznikiem 2x3 help!

dzięki za pomoc!
  • REKLAMA
  • #2 3957546
    krychast
    Poziom 20  
    Ocena: 159
    pierwsza sprawa to nie uważasz że schemat elektryczny a nie jakaś płytka robiona w programie nie był by bardziej czytelny? Nikomu nie chce się główkować i patrzeć gdzie we/wy itd.Dobrze że nie dałeś schematu blokowego hehehe

sprawa druga dostałeś jakiś gotowy przekaźnik skoro piszesz o konkretnych nóżkach i chcesz iść na łatwiznę?.Skoro robisz płytki w programie to nie mogłeś schematu dać i dorzucić przekaźnik? Przecież to proste.ja Ci nie pomogę nie chce mi sie lecieć po każdej ścieźce itd

sprawa trzecia post bardzo nieczytelny,to samo cały układ.Sygnał we z tego co widać znika gdzieś bo brak ścieżki.Niechlujstwo i tyle
REKLAMA