Mam problem z nowo zakupionym dyskiem Seagate ST3320620A 320GB ATA 16MB a mianowicie po zainstalowaniu windows i popartycjowaniu wszytko było ok dopuki nie zaczalem przerzucac danych ze starego dysku. po podłaczeniu starego dysku komp mi sie zaczał wieszac no i wkncu odłaczyłem dysk ale pozniej mozj nowy dysk nie chał uruchomic winodowsa, Jak juz sie miał wczyc system to komputer sie restartowal i tak wkółko, wiec chciałem zaintalowac winodwsa od nowa ale nie dało rady bo wyskakiwał mi komuniat "Couldnt find NTDRL " Musiałem wiec podłączyc dysk od kolegi z windowsem no i sforamtowłame z windowsa partycje gdzie był zainstalowany moj system i zaistalowałem ponownie system. Ustwaiłem swoj dysk na master no i znowu wyskakuje kompunkat brak pliku NTDRL . Jak moj segate jest podłaczony z dyskiem kolegi do kompa i ustawiony jako slave wszytko działa jak nalezy moge wybrac system i jest ok.
Co jest przyczyna tego stanu rzeczy ?
Co jest przyczyna tego stanu rzeczy ?
Moderowany przez Błażej:Post był wielokrotnie raportowany. Błędy, brak interpunkcji, niechlujna pisownia. Ostrzeżenie za pisownię!