logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Program do monitoringu ruchu na łaczu internetowym

4064484 10 Cze 2007 21:26 1205 3
  • #1 3972160
    4064484
    Użytkownik obserwowany
    Ocena: 15
    Wiatm! potrzebuję jakiegos programiku, który mi pokaże - jaki proces korzysta z mojego łacza internetowego, <najlepiej na jakim porcie - ale nie koniecznie> i ile gouzywa.. ... bo mam ochote isć do mojego admina, i go zmieszac z błotem, ale nie chce wyjść na idiote - moze to mój komputer..
  • #2 3972271
    szeyker89
    Poziom 10  
    Ocena: 2
    Witam. Nie wiem czy o to ci chodzi ale wejdź na www.hackme.pl i poszukaj w artykiułach snifferów tj. Cain, Uap. Służą one do grzebania w sieci i przechwytywania informacji w cieci lan. Może przyda ci się to. Poczytaj. Pozdrawiam
  • #3 3972300
    jankolo
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 587
    Kolego 4064484:
    1. Napisz, jakie masz zastrzeżenia (ewentualne) do admina?
    2. Napisz, co dzieje się z komputerem?
    3. Wklej na wszelki wypadek log z hijackthis. Może już coś z niego wyniknie.
  • #4 3973681
    4064484
    Użytkownik obserwowany
    Ocena: 15
    jakie zastrzezenia do admina? juz sie boje ze nim moze jesstes... chodzi o to , ze mia lem wew. IP sieciowe, i net smigal jak mazenie <mam dowody tego jak dzialal> pewnego dnia poprosilem go o zmiane IP na zewnetrzne <potrzebowalem zew IP> jako iz nie bylo juz mi potrzrebne, poprosilem o powrot do poprzednich ustawien...i od tego czasu... padaczka ten internet... log z hijackthis jest czysty - sprawdzaliscie mi go, - wroce do domu to odpale knoppixa i zobacze - ale kompa raczej mam czystego... Poza tym przydal by mi sie taki programik...
    Dodam ze jak za cene ktora place za internet <61 pln> to nie ma co narzekac <zarzuce screena jak bede w domu> [teraz dla odmiany pisze z MACintoscha :P]

Proszę poprawic błędy.
    [jankolo]
REKLAMA