logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Żelazko Braun - czy stopa szafirowa jest lepsza od teflonowej i stalowej?

maryann 13 Cze 2007 10:03 22870 5
REKLAMA
  • REKLAMA
  • #2 3988418
    mtzbig
    Poziom 12  
    Ocena: 5
    z powodzeniem mogę polecić stopę ceramiczną Phillips , cena przyzwoita i sprawuje się dobrze bez zarysowań. Z szafirową stopą są droższe a moim zdaniem porównywalne.
  • REKLAMA
  • #3 3988465
    vcc
    Poziom 35  
    Ocena: 465
    Zgadzam się co do kolegi mtzbig, w dodatku przy ceramicznej stopie po prasowaniu nie świecą się "kanty" na spodniach.
  • REKLAMA
  • #4 3996189
    wozniak.j
    Poziom 17  
    Ocena: 48
    Może jestem staroświecki ale dla mnie najlepsza jest stopa ze stali nierdzewnej. Jest bardzo trwała nigdy nie pęknie i nie ukruszy się. Dodatkowo nie zużywa się w trakcie użytkowania.
  • REKLAMA
  • #5 4021229
    Eliotas
    Poziom 15  
    Ocena: 8
    Jestem "fanem" żelazek Calor-Tefal - od kilkunastu lat.
    Aktualnie - trzecie - poprzednie załatwione przez żonę - upadki.
    Pęknięta obudowa - grzałka, stopa nienaruszona.
    Obecnie to to na spodzie nazywa się durilium (jakaś ceramika, emalia ???) - nieważne co to jest, działa fenomenalnie.
    Teflon odpada, za delikatne dla damskich rąk.:D
    Stopa ze stali nierdzewnej nie ma szans. Nietypowy test - zgrzewanie białego plastikowego obrzeża do płyty wiórowej.
    Do Philipsa mam awersję - miałem kilka produktów (żelazko nie) - i wszystko się psuło lub było kiepskiej jakości.
  • #6 4359311
    hipka
    Poziom 11  
    A która stope polecacie:
    -Stea Glide w żelazku Philips GC 3321
    -Careeza w żelazku Philips GC 3240
    Aktualnie jeden z tych produktów jest po dobrej cenie w sklepie (194,00 - GC 3321) i musze szybko podjąć decyzję.

Z góry dziekuję za porady ;]
REKLAMA