Kosmita ma rację, wczoraj miałem podobny przypadek, czujnik zjechany, patrząc zprzodu drugi /przy rolce pobierającej papier/, czasami jest tak , jak papier wychodzi z przodu dolną szczeliną to jest oki, a jak górna to wtedy albo zatrzymuje papier podczas wyjścia lub póznie pokazuje bład, trochę jest roboty, trzeba wyjąć płytę zaślicza z formateram i zestaw czujników z idller rollerem. Uwaga, na czujik otwarcia pokrywy, podczas wyjmowania płyty mozna go ułamać.
Dodano po 1 [minuty]: laserjack napisał: Kosmita ma rację, wczoraj miałem podobny przypadek, czujnik zjechany, patrząc zprzodu drugi/jak wychodzi kartka to pierwszy, przy rolce pobierającej papier/, czasami jest tak , jak papier wychodzi z przodu dolną szczeliną to jest oki, a jak górna to wtedy albo zatrzymuje papier podczas wyjścia lub póznie pokazuje bład, trochę jest roboty, trzeba wyjąć płytę zaślicza z formateram i zestaw czujników z idller rollerem. Uwaga, na czujik otwarcia pokrywy, podczas wyjmowania płyty mozna go ułamać.
Dodano po 1 [minuty]: laserjack napisał: Kosmita ma rację, wczoraj miałem podobny przypadek, czujnik zjechany, patrząc zprzodu drugi /przy rolce pobierającej papier/, czasami jest tak , jak papier wychodzi z przodu dolną szczeliną to jest oki, a jak górna to wtedy albo zatrzymuje papier podczas wyjścia lub póznie pokazuje bład, trochę jest roboty, trzeba wyjąć płytę zasilacza z formateram i zestaw czujników z idller rollerem. Uwaga, na czujik otwarcia pokrywy, podczas wyjmowania płyty mozna go ułamać.
Dodano po 1 [minuty]:
laserjack napisał: Kosmita ma rację, wczoraj miałem podobny przypadek, czujnik zjechany, patrząc zprzodu drugi/jak wychodzi kartka to pierwszy, przy rolce pobierającej papier/, czasami jest tak , jak papier wychodzi z przodu dolną szczeliną to jest oki, a jak górna to wtedy albo zatrzymuje papier podczas wyjścia lub póznie pokazuje bład, trochę jest roboty, trzeba wyjąć płytę zaślicza z formateram i zestaw czujników z idller rollerem. Uwaga, na czujik otwarcia pokrywy, podczas wyjmowania płyty mozna go ułamać.