logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Odstraszacz psow-generator ultradzwiekowy kupie!

1530 16 Cze 2007 13:00 2223 4
REKLAMA
  • #1 3989688
    1530
    Poziom 11  
    Ocena: 3
    Witam serdecznie.Poszukuje osoby ktora zrobi skuteczny generator ultradzwiekowy -odstraszacz psow.Najlepiej z mozliwoscia wzmocniena sygnalu.
    Sprawa poruszana wczesniej problem z pieskiem za sciana.Porozumienie z sasiadem niemozliwe niestety!\
    Moze ktos posiada gotowy generator ktory sie sprawdzil i jest niepotrzebny-kupie.
    Pozdrawiam !!!
    Kontaktuj się z ogłoszeniodawcą poprzez Prywatną Wiadomość (ikonka PW).
  • REKLAMA
  • #2 3992080
    belfer251
    Poziom 13  
    Ocena: 1
    Kolego powiem Ci z własnego doświadczenia że taki odstraszacz nie zawsze działa. Niektóre pieski wieja aż sie kurzy (przeważnie te mniejsze) ale większość staje się bardziej agresywna gdy słyszy ten pisk. Byłem kiedyś listonoszem i miałem taką zabawkę, no i po zastosowaniu jej na pewnym piesku ledwo zdążyłem zamknąć drzwi od samochodu. Nie używałem jej więcej bo to było za duże ryzyko, bo naprawdę nie wiadomo jak który pies zareaguje na taki sygnał.
  • REKLAMA
  • #3 3992351
    1530
    Poziom 11  
    belfer251 dzieki za spostrzerzenia.Nadal szukam osoby ktora wykona odstraszacz z mozliwoscia podlaczenia pod wzmacniacz.W finansach napewno sie dogadamy.Pozdrawiam i czekam na pomoc!!!

:cry::cry::cry:
  • REKLAMA
  • #4 3992724
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #5 3995676
    1530
    Poziom 11  
    Dziekuje za odpowiedzi.
    Pozdrawiam!!!
REKLAMA