wymieniłem rezystor w n.34 na 47k i kondensatora w n.33 na 4,7nF.
owszem na szerokości zyskał,ale amplituda V minimalna około 10cm.(nie jest to wina TDA3654)
po uruchomieniu strojenia szuka ,ale nic nie znajduje.
czy napewno TDA8362-3Y pojdzie z tymi przeróbkami za TDA8361E 4X ?
...strojenie już działa brakowało jednego połaczenia masy ponieważ podczas wlutowywania podstawki wylutowałem blaszkę spod ukladu.
w tej chwili pozostaa mi tylko kwestia amplitudy i liniowości V...czy pominąłem jakis element,który nalezy zmienić w aplikacji?
Dodano po 2 [godziny] 28 [minuty]:
stereoo napisał: wymieniłem rezystor w n.34 na 47k i kondensatora w n.33 na 4,7nF.
owszem na szerokości zyskał,ale amplituda V minimalna około 10cm.(nie jest to wina TDA3654)
po uruchomieniu strojenia szuka ,ale nic nie znajduje.
czy napewno TDA8362-3Y pojdzie z tymi przeróbkami za TDA8361E 4X ?
...strojenie już działa brakowało jednego połaczenia masy ponieważ podczas wlutowywania podstawki wylutowałem blaszkę spod ukladu.
w tej chwili pozostaa mi tylko kwestia amplitudy i liniowości V...czy pominąłem jakis element,który nalezy zmienić w aplikacji?
podejrzewam,że aplikacja n.33 układuTDA8361E 4X jest inna niż w przypadku 5Y czy 3Y i tu niczego nie zmienia dodanie 1,5nF(czy wymiana z 3,3 na 4,7) a powiem,ze nie ma kompletnie zadnej róznicy w obrazie gdy pojemności nie ma wcale.
Nie mogę znaleźć schematu z zastosowanym własnie TDA8361(62)E 4X