logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Opinie na temat Motoroli A925, koszt usunięcia simlocka

bananz 17 Cze 2007 13:48 1182 3
REKLAMA
  • #1 3992900
    bananz
    Poziom 10  
    CZesc.Mam pytanie moge kupic motorole a 925 .J chcialbym sie dowiedziec czy ten telefon jest godny uwagi.Czy ten gps naprawde dziala i ile kosztuje usuniecie simloka.I jak jest drogie wgranie symbiana z polskim menu .Iczy pasuja tam karty sd. Dziekuje za pomoc.
  • REKLAMA
  • #2 3993473
    jogaczew
    Poziom 16  
    Ocena: 19
    ponoć gps działa po zainstalowaniu odpoiedniego programu, a925 to palmtop, po zainstalowaniu polskiego memu lubią sie zawieszac i niezawsze działają w pełni lepiej zostawic orginalne. ps: ja zastanawiam sie nad kupnem a920, bardziej mi się podoba.
  • REKLAMA
  • #3 3995397
    madman_xxx
    Poziom 12  
    Ocena: 1
    Ja posiadam A1000, jest prawie identyczna jak A925 (inny aparat foto, inna karta pamięci, inne głośniczki).

GPS naprawdę działa :) Nie jest może taki super, jak wyspecjalizowane produkty (czasem długo "łapie" dane o położeniu), ale zadanie spełnia. Niestety, żeby się nim w pełni cieszyć potrzeba jakiegoś programu. Darmowy jest np. MVGPS, ale jedyne co robi, to pokazuje mapę i gdzie na niej jesteśmy i nie zawsze dokładnie. Ja osobiście zainwestowałem w Wayfinder 6 i jestem generalnie zadowolony - na bieżąco ściąga mapy z internetu i wyznacza trasę. Nie chcę robić reklamy, ale poza tym programem wybór softu z "górnej półki" jest niewielki.

Jeśli chodzi o polski soft - również nie polecam. Fabryczny nie należy do najstabilniejszego, więc tłumaczony raczej lepszy nie będzie.

Tak, ma czytnik kart SD/MMC.

A jeśli chodzi o polecanie... No cóż... Ultymatywną wadą A925 jest to, że strasznie krótko trzyma bateria (dlatego fabrycznie sprzedawana jest z dwoma). Bardziej polecam A1000. Jest lepsza, ale i droższa.

A jeśli nie planujesz nagminnie używać GPSa, to polecam inny telefon. Ten ma taką wadę, że jest nieporęczny, np. jedną ręką SMSa nie napiszesz...
  • #4 3996865
    jogaczew
    Poziom 16  
    Ocena: 19
    rzeczywiscie ich mankamętem jest rozmiar ale pozatym zajefajny fon. Według mnie ładniejsza i praktycznie niczym nie różniąca sie od niej a920 dobrze działa z symbianem od a925. czy ktos cos wie??
REKLAMA