Prosze o pomoc, mam tornado i hwk oryginał, podłączam na kablu u8110 i nie chce sie botowac. Co mam zrobic? Zmieniam predkosc na mniejsza i to samo. Prosze o pomoc.
wogóle to nie baw się tym lg przez hwk, dwa razy wgrywałem langa, pomimo prawidłowego fleshowania, telefony się nie włanczały.niewiem jak z simlockiem, ale uważaj
a jak go botowac czy ma sie właczyc na kablu ładowanie bo ja po podłaczeniu zero reakcji telefonu nawet sie nie chce włączyc a jak odłacze od hwk to sie włancza jak sciagnac locka z tego mam kabel 24 pin
z gory dziekuje za pomoc
1.Wybierz model
2.Ustaw prędkosc na najniższą
3.Wciśnij Boot i jak się pokaże booting to trzymaj czerwoną słuchawkę i podłącz kabel.
Zawsze tak robię i jeszcze nigdy nic mi nie uwaliło telefonu.
Hey właśnie przed chwilą robiłem simlocka z KG220 też miałem taki problem?? Ale jest wszystko oki tak jak piszą koledzy tylko nie dodali że długo trzeba trzymać power on w telefonie dopuki nie zczyta softu Pozdrawiam.....
✨ Problem dotyczy braku bootowania telefonu LG KG220 podczas próby zdjęcia simlocka za pomocą oryginalnego HWK i kabla U8110. Zalecane jest użycie kabla 24-pinowego dedykowanego do HWK, jednak nawet po zmianie kabla problem pozostaje. Użytkownicy sugerują ustawienie najniższej prędkości transmisji, wybranie modelu, wciśnięcie opcji Boot, a następnie podłączenie telefonu trzymając czerwoną słuchawkę (przycisk power). Ważne jest również podłączanie telefonu bez baterii podczas bootowania. Niektórzy ostrzegają przed problemami z LG i HWK, wskazując na ryzyko uszkodzenia oprogramowania. Zaleca się testowanie kabla na innych modelach LG, gdyż może być uszkodzony. Dodatkowo, przy bootowaniu należy długo trzymać przycisk power, aż soft zostanie wykryty. Procedura ta była skuteczna u kilku użytkowników przy odblokowywaniu simlocka KG220. Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.