Przede wszystkim sprawdź, czy na innym telewizorze też występuje to drżenie. Z odtwarzaczy LG, efekt ten występuje na niektórych starszych modelach TV PHILIPS.
witam dziekuje za zainteresowanie, nie mam mozliwosci sprawdzenia na innym tv, ale to nie wina tv raczej, jak na innym odtwarzaczu odtwarzam na tym samym telewizorze to jest w szystko w porzadku ,tylko jak na tej nagrywarce odtwarzam to obraz drzy, wydaje mi sie ze wczesniej nie bylo tego i zenei powinno cos takiego wystepowac obraz raczej powinien byc stabilny.
A drżenie jest w pionie czy w poziomie?? Jak wersja softu jest zainstalowana w systenie i loaderze. Wiecej informacji. Generalnie nie powinno byc drżenia. Sprzet powinien byc jeszcze na gwarancji, moze nie warto samemu dochodzić czy aby na pewno jest uszkodzony. Ja odałbym do serwisu.
witam drzenie jest takie ogolne trudno zaowazyc czy to bardzeij w poziomie czy w pionie ogolnie tak jakos a dziwna jets taka rzecz jaka zauwazylem ze jak obraz drzy i jak nacisen przycisk powiekaszania obrazu ale tylko raz bez powiekszania go to drzenie znika