logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nagrywarka LG RH277H - problem z wycinaniem fragmentu

mnble 09 Sie 2007 12:47 1696 2
REKLAMA
  • #1 4161045
    mnble
    Poziom 11  
    Witam wszystkich
    Zakupiłem nagrywarkę LG RH277H. Sprzęt ogólnie fajny, jeszcze go dobrze nie przetestowałem.
    Na razie pojawił się problem tyczący się edycji filmu a konkretnie wycinanie kawałka materiału.

W trakcie usuwania fragmentu filmu (gdzieś ze środka) w materiale wyjściowym, w miejscu wycięcia widać sekundową (trwającą 1sekundę) PAUZĘ (zamrożony obraz) i dopiero przeskok do dalszego odtwarzania. Probowałem to samo na różnych jakościach nagrywania i jest to samo. Prosze mi powiedzieć czy to normalne zachowanie i czy można to jakoś poprawić? Jak pozbyć się tego 1sekundowego zamrożonego obrazu?

Oczywiscie mogę to samo wykonać na komputerze, wtedy przeskok odbędzie sie w ułamku sekundy, ale skoro jest taka funkcja w sprzęcie to czemu z niej nie korzystać. Przenoszenie na kompa itd jest po prostu niewygodne.
    Ze względu na jeszcze istniejącą możliwość zwrotu sprzętu do sklepu bez podania przyczyny (pozostało jeszcze ok 6dni) bardzo Was proszę o jak najszybszą odpowiedź.

Serdecznie dziękuję

Moderowany przez oldboy:

Korekta pisowni. Przypominam, że zdania zaczynamy z dużych (wielkich) liter. Regulamin

• REKLAMA
  • #2 4161362
    grubas
    Poziom 40  
    Ocena: 551
    A może ten model tak ma?
    Ale myślę, że będzie to wina oprogramowania nagrywaki czyli wina softu.
    Proponuję oddać ją na gwarancji aby wymienili soft na nowszy poprawiony przez producenta.
  • #3 7488329
    Mikrob
    Poziom 18  
    Ocena: 60
    Zgodnie z informacją serwisu LG jest to normalne , ten model ma taką usterkę .
    Tłumaczą że to usterka o której piszą w instrukcji i dlatego nie chcą wymieniać ani naprawiać tego modelu , po prostu puścili bubel i nie chcą ponosić tego konsekwencji .
    Inne modele nie miały takiej wady !!!!

Moderowany przez arko100:

Zwrócił kolega na datę ostatniego postu? Regulamin p. 13.

REKLAMA