logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Blaupunkt G5 w Renault - radio wyłącza się co 20 minut, co zrobić?

pierzchalski 21 Cze 2007 18:23 1084 1
REKLAMA
  • #1 4006989
    pierzchalski
    Poziom 11  
    Ocena: 28
    kupiłem blaupunkta g5 z renault i po zamontowaniu w aucie co 20 minut wyłacza mi się napiszcie co mam zrobić MODERATORZY może byście tak przestali moje tematy wyrzucać do kosza bo się wam przepełni, śledzę wiele tematów na waszych stronach i moje problemy z radiem niczym się nie różnią od pozostałych nie wiem o co wam chodzi z tym wszym regulaminem i z tym że mam się sam wykazać może mam odrabiać godziny społeczne jak za komuny?
  • REKLAMA
  • #2 4008214
    SlaweK
    Poziom 43  
    Ocena: 914
    Po pierwsze forum to nie miejsce do polemiki z moderatorami, po drugie nie piszemy postów wielkimi literami (regulamin pkt 10.9), po trzecie to mogę Ci współczuć nieudanego zakupu bo wymagasz od innych jasnowidzenia. Bo kto może zgadnąć czy dobrze je podłączyłeś i bez podstawowych pomiarów powiedzieć dlaczego tak się dzieje. Żeby uzyskać podpowiedź, poradę dobrze jest wykazać się własną pracą bo żaden elektronik nie lubi odbierać sobie chleba rozwiązując za kogoś problem, choć często podpowie gdzie szukać. Tak więc trochę pokory i uważnego czytania, także regulaminu tego forum. Ciekawe czy po tym poście ktoś będzie chciał Ci pomóc bo obowiązku tutaj nie ma.

SławeK
REKLAMA