logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

JVC KD-G421 - działa tylko wyjęcie płyty. Po jej włożeniu panel zapala.

przemho 29 Cze 2007 14:52 2181 4
REKLAMA
  • #1 4032966
    przemho
    Poziom 11  
    Witam wszystkich mam problem z radiem jak w temacie.
    Nie wiem co się z nim dzieje jedyne co w nim w tej chwili działa to wyjęcie płyty CD i po włożeniu na chwile panel sie zapala i nic więcej echo oprócz tego jedynym przyciskiem na jaki radio reaguje jest display wyświetlenie godziny nic po za tym nie działa, dodam jeszcze jedno że stało się to po tym jak wpadłem w dziurę na naszych wspaniałych drogach nagle radio zgasło i lipa na pewno wykluczyć mogę instalacje w samochodzie bo sprawdzałem inne radio i gra elegancko jeśli macie jakieś pomysły to piszcie no i jeśli macie schemat do radia dajcie znać szukałen na elektrodzie i nie ma schematu do tego modelu.
  • REKLAMA
  • #2 4040544
    przemho
    Poziom 11  
    Czy ktoś ma jakiś pomysł bo mi się już wyczerpały a za dobry w tym temacie to ja nie jestem.
  • REKLAMA
  • #3 4684428
    Arash16
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Witam ja mam to samo radio :) mi dziala bez problemu. Jak sciagniesz panel jest tam taki maly guziczek musisz w niego wetknac jakas igle cos zeby nie zostalo w srodku a nacislo na przycisk , zresetuje ci całe ustawienia radia i właczy sie na nowo wkladasz panel i mysle ze pomoze pozdrawiam :)
  • REKLAMA
  • #4 4717517
    przemho
    Poziom 11  
    o tym przycisku to ja doskonale wiem ale reset radia nie pomaga niestety to była pierwsza rzecz jaką zrobiłem

Jakbyś nie miał problemu, to byś tu nie pisał! Regulamin pkt 11.1. Popraw temat! Poza tym nie pisz postu pod postem! <Błażej>
  • #5 4717863
    djlj24
    Spec od car audio
    Ocena: 1328
    Zacznij od zimnych lutów na stabilizatorze.
REKLAMA