logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Skąd wziąć klucz do wersji edukacyjnej programu Maya?

Kazio1 02 Lip 2007 12:58 1660 9
REKLAMA
  • #1 4041201
    Kazio1
    Poziom 13  
    Ocena: 10
    Witam,
    ściągnąłem sobie wersje edukacyjną, ale w czasie instalowania każe wpisać klucz. Skąd go wziąć?
    Z góry dzieki za podpowiedż.:D
    Aha, i czy ona chodzi pod vistą?
  • REKLAMA
  • #2 4043361
    datatomek
    Poziom 26  
    Ocena: 39
    Pod Vistą nie wiadomo czy pójdzie. Ja nie próbowałem, a producent nic nie wspomina o tym żeby miało chodzić.
    Żeby zainstalować Maye, najpierw musisz wejść na stronę rejestracyjną:
    http://www.alias.com/eng/login/enquiries/ple_unlock_m50/index.html
    gdzie po wpisaniu swoich danych w formularzu, otrzymasz swój kod, do użytku domowego.
  • REKLAMA
  • #4 4045124
    datatomek
    Poziom 26  
    Źle, wyślij na podany przezemnie adres. Na dowód że działa, powiem że wczoraj wieczorem po kilku minutach przysłali mi numer.
  • REKLAMA
  • #5 4046253
    Kazio1
    Poziom 13  
    Jest bosko! Organizacja po prostu mnie powaliła!
    Z Twojej strony przysłali mi błyskawicznie klucz, ale do wyboru miałem wersję 4.0, 4.5, albo 5.0. Niewiele myśląc klepnąłem na 5.0 i po 10 min. miałem klucz..., którym sobie mogę otworzyć guzik z pętelką, bo z "mojej" strony mogę ściągnąć (i zrobiłem to) tylko wersję 8.5.
    Jestem POD WRAŻENIEM :!:
  • REKLAMA
  • #6 4046380
    datatomek
    Poziom 26  
    znaczy że jak, zły klucz? którą masz wersję? Acha, czyli że masz tylko 8,5? Jeśli nie masz wersji 5, a chcesz to daj znać.
  • #7 4046455
    Kazio1
    Poziom 13  
    Jasne że chcę!
  • #8 4046738
    datatomek
    Poziom 26  
    Rano puszczę, podam link...(130MB)
  • #10 4049363
    Kazio1
    Poziom 13  
    No problem. SENKS :D
    Zaraz sprawdzimy, czy to chodzi na Viscie.

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Aby uzyskać klucz do wersji edukacyjnej programu Maya, należy zarejestrować się na stronie producenta (alias.com) i wypełnić formularz, po czym otrzymuje się kod do użytku domowego. Proces ten działa szybko, jeśli formularz zostanie wysłany na właściwy adres. Wersje edukacyjne Mayi dostępne są w różnych edycjach: 4.0, 4.5, 5.0 oraz 8.5. Klucz musi odpowiadać wersji oprogramowania, którą się posiada. Użytkownik może pobrać wersję 8.5, ale otrzymał klucz do wersji 5.0, co powoduje problemy z aktywacją. Istnieje możliwość uzyskania linku do pobrania wersji 5.0 (plik około 130 MB). Nie ma pewności co do kompatybilności Mayi z systemem Windows Vista, ponieważ producent nie potwierdza jej działania na tym systemie, a użytkownicy testują ją na własną rękę.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA