logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zmienić ROM z niemieckiego na angielski w Dell Axim X3i?

Calineczka* 03 Lip 2007 19:15 1139 3
REKLAMA
  • #1 4045703
    Calineczka*
    Poziom 31  
    Ocena: 59
    Witam Panowie.
    Czy ktos z Was zrobil juz cos podobnego?Na witrynie Della jest kilka ROM-ów ale zaden nie pasuje, support Della nie odpowiada, w necie sa jakies czarodziejskie sposoby wymienione ale nic pewnego, moze ktos z Was juz dlubal w Pocket PC Della i ma doswiadczenie?Bardzo prosze o porade...
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 4046172
    marek216
    Poziom 43  
    Ocena: 923
    Widzę, że na PDAclub szukałeś :D ( napisz do tego "magika " na PW - chyba że to kolejny " ściemniacz " )

Tym modelem się niebawiłem, ale oto co znalazłem
    http://www.aximsite.com/boards/x30-x3-x3i-forums/44532-axim-x3i-rom-a02-update-how.html

Problem w tym, że to co jest na stronach dela jest dla Axim X3 ( a ty masz z " i " )
  • REKLAMA
  • #3 4046226
    Calineczka*
    Poziom 31  
    Hej;-)
    Z tego co pamietam to chyba pisalem...
    Widzialem ze jest on-line a na posty pod tym swoim "mam i dziala" nie odpowiada od dluzszego czasu....chyba sciema :cry:
    Thx za zainteresowanie:D
    Dzieki za linka-tego posta tez znalazlem przekopujac internet....no ja mam BlueTootha i Wi-Fi na pokladzie, boje sie ze moze nie wypalic ta metoda a nawet uwalic Della ...zaczne sie uczyc niemieckiego bo 5 lat w technikum nic nie dalo :D
  • #4 4112381
    Calineczka*
    Poziom 31  
    No to akcja zakonczona powodzeniem :D
    Reszte znajdziecie na PDAclub jak by co, pliczek jest tam przeze mnie uploadowany...
    Dzieki za chec pomocy ;-)
    Pozdrawiam.Arek
REKLAMA