logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

NOKIA 6230i - Kamera nie działa, komunikat o pełnej pamięci, 16MB wolne

okkaz 05 Lip 2007 17:44 2268 5
REKLAMA
  • #1 4052406
    okkaz
    Poziom 13  
    Ocena: 5
    Witam!
    Gdy chcę włączyć kamerę wyskakuje komunikat "OPERACJA NIE POWIODŁA SIĘ" po czym przechodzi dalej i w tabelce wyświetlone jest "KAMERA WYŁĄCZONA". Gdy chce ją włączyć natychmiastowo wyłącza sie. Gdy zmieniam tryb np. ze zdjecia standardowego na zdj. portretowe to pojawia się komunikat "KAMERA WYŁĄCZONA: PAMIĘĆ ZAPEŁNIONA", po tym komunikacie, gdy chcę włączyć kamerę wyskakuje kolejny komunikat "PAMIĘĆ PEŁNA, USUŃ POZYCJE Z GALERII". W telefonie mam 16mb wolnego miejsca(usunąłem wszystkie zdjęcia, filmy, muzykę it.), na karcie pamięci mam 20mb wolnego miejsca. Przywróciłem telefon do fabrycznych ustawień i dalej to samo. Domyślam się, że pamieć flash w telefonie nie jest uszkodzona, gdyż gdy przesyłam pliki przez bluetooth to bezproblemowo zapisuje je zarówno na karcie jak i w pamięci telefonu. Prosiłbym o jakąś poradę jak mogę włączyć tą kamerkę.
    pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 4052411
    Artech
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 48
    rozwiązanie to nowe oprogramowanie ..
  • REKLAMA
  • #3 4052451
    okkaz
    Poziom 13  
    a czy dam rade wgrac nowe opr. poprzez standardowy kabel do nokii, taki jak dają przy zakupie czy potrzebuje cos konkretnego i jaki soft mi potrzebny, jakie oprogramowanie. bymbyl wdzieczny
    pozdrawiam
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 4052454
    Artech
    w tym modelu to nic sam nie zrobisz
  • REKLAMA
  • #5 4052461
    okkaz
    Poziom 13  
    wiec udam sie z nim do serwisu
  • #6 4052465
    Artech
    i tak zrób będzie dla wszytkich lepiej :)
REKLAMA