logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Mio 550 - jak przywrócić polską lokalizację po deinstalacji aplikacji?

GtoJoJo 05 Lip 2007 22:30 2412 3
REKLAMA
  • #1 4053617
    GtoJoJo
    Poziom 9  
    Ocena: 1
    Witam. Dzis kupiłem Palmtop Mio 550 z polska lokkalizacja i systemem Windows Mobail, wgralem Skype i kolka programów i wszystko działało swietnie lecz kiedy jeden z nich odinsalowałem programem ActiveSync i po pnownym uruchomieniu jest język angielski i kilka rzeczy brakuje w systemie, w połowie urywa wyrazy i jest klawiatura po niemiecku. Co zrobic teraz?? Sytsem padł?? Jak tak to można go jakoś wgrać samemu?? z góry dzieki:)

Proszę poprawić błędy!!
    [jankolo]
  • REKLAMA
  • #2 4053670
    rgb
    Poziom 28  
    Ocena: 110
    Musisz ponownie wgrać nakładkę polską Sunnysoft Inter Write Pro 9.1 program powinien być na płycie którą powinieneś dostać przy zakupie.
    Mozesz spróbować najpierw wykonać "miękki" reset (otworek obok złacza USB naciśnij i przytrzymaj rysikiem ok 3 sek )
    jesli nie pomoże pozostaje wgranie programu.Po wgraniu programu musisz ustawić lokalizacje systemu
  • REKLAMA
  • #3 4054363
    GtoJoJo
    Poziom 9  
    Ocena: 1
    dzięki już naprawiłem:) wgrałem ten program:)
  • #4 4057742
    jankolo
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 587
    Za świadome zlekceważenie polecenia naprawienia błędów i popenienie kolejnych kolega otrzymuje ostrzeżenie.
REKLAMA