Witam.Zrobiłem reset MIO P 560 ponieważ wisiał na ekranie startowym.Przed resetem był język polski a po resecie nie ma:( .Co terez zrobić aby był jęzky polski?
na płycie z urządzeniem była instalka ActiveSync jak i spolszczenia. Jak pisze kwantor nie ma sensu instalować spolszczenia - bo tylko zamula urządzenie.
koala106-gdyby było moje to może bym odpuścił instalcje spolszczenia. Ale robiłem sąsiadowi mape. Dziwne bo wszystko na karcie pamięci robiłem. I nagle Mio zalicza zwiechę .Ja robie reset i jest skutek:( .Więc musz zrobić spolszcenie a na dodatek wywaliło wszystko to co miał w urządzeniu. Kontakty itp. Napewno będzie wściekły. Więc mam prośbę aby ktoś opisał instalcję.
Jaki masz system? W każdym razie musisz połączyc się przez active sync i ściagnij sobie to spolszczenie najpierw.
Potem po prostu go zainstalujesz z pliku instalacyjnego.
Jak te kroki wykonasz, to pisz dalej.
Użytkownik napotkał problem z brakiem języka polskiego na urządzeniu Mio P 560 po wykonaniu resetu. W odpowiedziach zasugerowano zainstalowanie oprogramowania Sunny_Interwrite_Pro_9,5 oraz spolszczenia, które można pobrać i zainstalować przez ActiveSync. Użytkownicy podkreślili, że instalacja spolszczenia może spowolnić urządzenie, a także wskazali, że dla systemu Windows XP należy użyć ActiveSync, podczas gdy Windows 7 wymaga Centrum połączeń urządzeń Windows Mobile. Użytkownik poszukiwał konkretnej instrukcji instalacji, obawiając się, że plik spolszczenia dla modelu P550 może nie być odpowiedni dla P560. Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.