logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

SE K750i i karta 2GB, czy to będzie współpracowało?

Malek 07 Lip 2007 08:27 1295 7
REKLAMA
  • #1 4058052
    Malek
    Poziom 21  
    Ocena: 29
    Witam!

Jestem zainteresowany kupnem karty Memory Stick Pro Duo 2GB, lecz mam pewne obawy. Nie jestem pewien czy owa karta będzie współpracowała z moim telefonem mimo iż pan sprzedający napisał na swojej aukcji, że karta współpracuje z telefonem. Szukałem już w szukajce ale tam znalazłem tylko nieliczne odpowiedzi. Czy to jest loteria, że karta pod jednym telefonem będzie działała czy też nie? Jakie wy polecacie karty?? Jakiej firmy i z jaką pojemnością. Telefon był kupowany w lutym tego roku.

Telefon to SE k750i
    Karta SONY MEmory Stick PRO DUO 2 GB

Z góry dziękuje :)
  • REKLAMA
  • #2 4058161
    Uro
    Poziom 14  
    Ocena: 1
    1 GB San Disc'a śmiga bez problemu w każdej k750, natomiast z 2gb słyszałem że były problemy ale znam ludzi, którzy mają, korzystają i nie narzekają na tą pojemność.
  • REKLAMA
  • #3 4058413
    Dyrduch
    Poziom 24  
    Ocena: 16
    my u siebie w serwisie sprzedajemy 2GB sony i smigaja, nie wiem jak z sandiskami
  • #4 4059290
    CaMIkaZEe
    Poziom 20  
    Ocena: 9
    Tylko uwazaj na podrobki. Kuzyn kupil sony 2GB i jedyne co robi telefon po wlozeniu tej karty to miga na bialo :( Warto wydac wiecej, ale miec pewnosc, ze wszystko bedzie OK.
  • REKLAMA
  • #5 4063669
    faraon369
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    karta KINGSTON 2 GB powinna działać :)
  • #6 4172518
    phonex
    Poziom 18  
    Ocena: 30
    ales zablysnal faraon, kingston nie robi kart MemoryStick pro duo
    sandisk ew. orginal, z podrobkami z allegro moze byc roznie
  • REKLAMA
  • #7 4172556
    Zbycho9
    Poziom 20  
    CaMIkaZEe napisał:
    Tylko uwazaj na podrobki. Kuzyn kupil sony 2GB i jedyne co robi telefon po wlozeniu tej karty to miga na bialo :( Warto wydac wiecej, ale miec pewnosc, ze wszystko bedzie OK.

a jak się zachowuje na innej karcie bo z tego co wiem to jest jeszcze taka usterka telefonu może zachowanie tej karty jest właśnie z nią związane - orginał i bedzie działać bez najmniejszego problemu.

Pozdrawiam
  • #8 4172952
    CaMIkaZEe
    Poziom 20  
    Ocena: 9
    nie nie w tym przypadku jest to wina karty, bo ani laptop ani inne czytniki jej nie obsluguja :(

Podsumowanie tematu

✨ Karta pamięci Memory Stick Pro Duo o pojemności 2 GB powinna współpracować z telefonem Sony Ericsson K750i, jednak mogą wystąpić problemy, zwłaszcza z podróbkami. Użytkownicy potwierdzają poprawne działanie oryginalnych kart Sony 2 GB oraz kart SanDisk 1 GB, choć z 2 GB SanDisk zdarzają się problemy. Ważne jest unikanie podróbek, które mogą powodować miganie telefonu i brak rozpoznania karty przez urządzenie oraz czytniki. Karty Kingston nie są produkowane w formacie Memory Stick Pro Duo, więc nie są rekomendowane. Zaleca się zakup oryginalnych kart Sony lub SanDisk, aby zapewnić pełną kompatybilność i stabilność działania w modelu K750i.
Podsumowanie wygenerowane przez AI na podstawie treści dyskusji.
REKLAMA