logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Pralka Candy CSBL75 - jak naprawić problem z wypompowywaniem wody?

Madzia_samosia 07 Lip 2007 08:40 6675 9
REKLAMA
  • #1 4058077
    Madzia_samosia
    Poziom 10  
    Ocena: 3
    Moja pralka "Candy" nie spuszcza wody z pralki , pobiera wode ale jej nie wypompowuje slychac ze cos tam próbuje pompowac ale nie moze.Zupełnie nie znam sie na tym , pierwszy raz popsula mi sie pralka. Mam ja od pieciu lat (moja pierwsza pralka). Nie mam kasy na naprawe . Bardzo chcialabym, aby ktos mi pomógl mi ja naprawic przez net . moje gg 8693162 :cry:
  • REKLAMA
  • #2 4058085
    Krzychu7
    Poziom 40  
    Ocena: 530
    Prawdopodobnie pompa do wymiany.
  • REKLAMA
  • #4 4058098
    Madzia_samosia
    Poziom 10  
    Nie wiem czy o to chodzi Mod N 3100878xxx Type ANM068 jest jeszcze cos takiego napisane CSBL75 (wlasnie staram sie ja odsunac od sciany by ja rozkrecic woda zalala mi juz cala lazienke , jeszcze sasiad nie przyszedl wiec pewnie go niezalalam (mam nadzieje))
  • REKLAMA
  • #5 4058122
    krzysiekl
    Poziom 22  
    Ocena: 141
    Sprawdź filtr, może sie zatkał?
  • #6 4058159
    Madzia_samosia
    Poziom 10  
    Jak narazie rece mnie bola od okrecania kombinerkami tych dziwnych srub zostaly mi jeszcze 4 do ktorych ledwo co moge sie dostac tak mi zamontowali kibelek ze musze sie klasc na cala pralke by dostac sie do tytlu pralki.Wczoraj samochod mi sie popsul , dzis pralka , nic tylko usasc i plakac. Nie mowiac juz o tym ze jak ja roskrece bede trzy godziny myslec gdzie jest ten caly filtr
  • REKLAMA
  • #8 4058274
    woytekp
    Poziom 26  
    Ocena: 68
    Dokładnie tu

Pralka Candy CSBL75 - jak naprawić problem z wypompowywaniem wody?
  • #9 4058332
    Madzia_samosia
    Poziom 10  
    pełno syfów wylecialo śmierdzi strasznie razem ze mna wlacznie haha ale najwazniejsze ze dziala .....:D Kocham was :D
  • #10 4058338
    woytekp
    Poziom 26  
    Ocena: 68
    Nie ma się czemu dziwić - przez pięć lat nie czyszczone - musiało się zapchać. Czyść to raz na parę miesięcy i będzie ok.

Gratuluję i pozdrawiam :-)

Podsumowanie tematu

✨ Pralka Candy CSBL75 nie wypompowuje wody pomimo pobierania jej i słyszalnej próby pompowania. Przyczyną problemu może być uszkodzona pompa lub zatkany filtr. Użytkownik próbował rozkręcić pralkę, aby dostać się do filtra, który znajduje się z przodu za zaślepką. Po oczyszczeniu filtra z nagromadzonych zanieczyszczeń pralka zaczęła działać poprawnie. Zaleca się regularne czyszczenie filtra co kilka miesięcy, aby zapobiec podobnym problemom.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA